free download 78 travel guides written by experts

Mediahoo, o publicatie online. Altfel

Online-ul este un mediu cu foarte mare potențial, poate cel mai mare, de învățare și exploatare, dintre toate sursele de informare existente. Inițiativa mediahoo.ro pornește cu acest gând și încearcă să aducă în .ro un content de calitate, prin eforturi consistente de cercetare și research, pe cele trei domenii pe care le abordează: PR, branding și social media. Publicația online propune un ton critic, analitic, puternic argumentat, în fapt un punct de vedere pertinent, cu ușoare nuanțe ironice. Pentru autorii publicației, mediahoo.ro este ”locul” unde aceștia își exersează scrisul, din pasiune pentru industria comunicarii, în completarea activității, dar mai ales din dorința de dezvoltare profesională.

Cui i se adresează site-ul?

Celor care ştiu şi înţeleg că există o mare diferenţă între relaţii publice şi relaţii cu publicul.

Celor care ştiu ce este “Apple“, “McDonalds” etc. de dincolo de ”calculatoare” şi “McPuişor”.

Celor care au înţeles că Facebook depăşeşte cu foarte mult standardele Hi-5 şi că Twitter nu este o “bibliotecă virtuală” de link-uri.

Echipa mediahoo te provoacă să descoperiți împreună cele mai importante trei domenii care definesc comunicarea în prezent. Intră pe www.mediahoo.ro și pe pagina de Facebook mediahoo (link: https://www.facebook.com/mediahoo).

Bucuresti, 16.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *