free download 78 travel guides written by experts

Mediaedge:cia a castigat contul de media STRAUSS Romania

Compania Strauss Romania va lucra cu Mediaedge:cia (MEC) Romania in urma unui amplu proces de evaluare desfasurat pe parcursul a doua luni. Dupa o colaborare de 9 ani, in ultimii 2 ani MEC s-a ocupat doar de implementarea serviciilor outdoor (OOH).

Incepand cu luna februarie, Mediaedge:cia (MEC) va gestiona integral contul de media al Strauss Romania cu scopul de a dezvolta proiecte creative de comunicare integrata si de a oferi un set complex de servicii de comunicare si implementare media pentru toate canalele de promovare.

„Am fost animati de dorinta de a reusi sa recladim 100% parteneriatul nostru, atat print-o strategie inovativa care sa creeze impact pe piata de cafea precum si prin solutiile de eficientizare a investitiei media. Pentru noi, Strauss Romania este un client de cursa lunga alaturi de care suntem onorati sa sarbatorim 9 ani de colaborare," a declarat Bogdan Prajisteanu, Director General al Mediaedge:cia (MEC) Romania

„Ne-a placut foarte mult echipa MEC deoarece inainte de toate a demonstrat un nivel inalt de profesionalism si abilitati reale de comunicare. In plus, ne-a impresionat perseverenta si entuziasmul de care au dat dovada pe tot parcursul licitatiei si suntem convinsi ca expertiza si creativitatea lor ne vor ajuta sa consolidam pe termen lung notorietatea brand-urilor noastre,” a declarat Dl. Avraham Ben Baruch, Director General Interimar al STRAUSS Balcani.

Bucuresti, 15.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *