metalshow

MEDIADIRECT integrat pe Dell

Dell a anunţat integrarea software-ului Dell MediaDirectTM cu funcţionalitate InstantOfficeTM în configuraţia standard a tuturor notebook-urilor Inspiron1 şi XPS comercializate în zona EMEA. Disponibil exclusiv pe sisteme Dell, acest software permite accesul imediat şi direct la aplicaţii multimedia şi pentru birou (prin intermediul unei singure taste), fără a mai fi necesară pornirea sistemului de operare WindowsTM.

Cu Dell MediaDirect, fotografiile, filmele şi muzica sunt întotdeauna la îndemână – ca şi aplicaţiile pentru birou, precum calendarele, agenda şi prezentările Microsoft® PowerPoint. Dell MediaDirect permite deschiderea rapidă a fişierelor video, audio şi foto atunci când computerul este oprit, fie că fişierele sunt accesate de pe hard disk, de pe drive-ul optic, de pe un dispozitiv USB sau de pe cititorul integrat de card media – utilizatorii nu trebuie decât să apese butonul MediaDirectTM, fără a mai iniţializa sistemul de operare. Nici una din soluţiile de „acces imediat” furnizate de concurenţii Dell nu oferă un nivel atât de ridicat de uşurinţă de utilizare, flexibilitate şi funcţionalitate la accesarea aplicaţiilor pentru birou.

Caracteristici produs – Dell MediaDirect

Alte caracteristici cheie ale Dell MediaDirect:
·    Dell MediaDirect le oferă utilizatorilor funcţii suplimentare de „acces instantaneu la aplicaţii pentru birou”, printre care se numără accesul direct la:
o    Microsoft® PowerPoint® Viewer
o    Microsoft® Outlook® şi Outlook Express Calendar Viewer
o    Microsoft® Outlook® şi Outlook Express Contact Viewer
o    O nouă funcţie pentru protejarea parolelor
·    Interfaţă simplă şi uşor de utilizat
·    Taste dedicate pentru multimedia – permit controlul facil al filmelor şi muzicii

1 Cu excepţia Inspiron 1300, 1501

Bucuresti, 4.12.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *