Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Media Service Zawada Publishing lansează cărțile LEGO City și LEGO Friends

· Cele 4 cărți din colecțiile LEGO City și LEGO Friends sunt disponibile în rețeaua de presă și librării
· Cărțile sunt recomandate copiilor cu vârste de peste 6 ani

Media Service Zawada Publishing, editura care publică reviste și cărți pentru copii, lansează patru cărți din colecțiile LEGO City și LEGO Friends. Cărțile LEGO City – Stația de pompieri și Aventuri în spațiu sunt recomandate băieților cu vârste de peste 6 ani, iar LEGO Friends – Petrecerea și O zi de neuitat sunt recomandate fetelor cu vârste de peste 6 ani.

„LEGO este un brand cu o istorie de peste 80 de ani, iar de-a lungul anilor s-a demonstrat că acesta are o influență benefică asupra dezvoltării copiilor, încurajându-le creativitatea și ajutăndu-i să își dea frâu liber imaginației. De aceea am decis să includem în portofoliul MSZP aceste colecții”, a declarat Andreea Constantinică, Sales & Marketing Manager, Media Service Zawada Publishing.

Coordonarea, gândirea strategică, imaginația, printre beneficiile cărților cu activități

Aceste tipuri de cărți, ce conțin activități, puzzle-uri și minifigurine, au mai multe beneficii asupra dezvoltării copiilor. Aceștia își vor îmbunătăți abilitățile motorii fine ale mâinilor, coordonarea și raţionamentul în spațiu. Mai mult, în rezolvarea sarcinilor, copiii își vor dezvolta gândirea strategică, precum și capacitatea de memorare și concentrare, logica și imaginația.

Cărțile din colecția LEGO City, recomandate baieților, conțin aventuri și activități, puzzle-uri de deslușit și benzi desenate, alături de minifigurine LEGO. Cei mici vor putea descoperi spațiul cosmic în Aventuri în Spațiu și vor învăța ce înseamnă să fii pompier în Stația de Pompieri.


Cărțile din colecția LEGO Friends, destinate fetelor, conțin personaje care își iubesc animalele de companie. Cele mici vor învăța să asambleze setul de joacă pentru hamster sau caruselul spațial LEGO®, vor rezolva puzzle-uri, vor citi despre cea mai amuzantă petrecere de zi de naștere și vor merge cu fetele în tabără.


Cărțile din colecțiile LEGO City și LEGO Friends sunt disponibile începând cu data de 30 august în rețeaua de presă și în librării, la prețul de 26,99 lei per carte.

Noi colecții LEGO, disponibile din octombrie 2016

Editura Media Service Zawada Publishing va completa seria de colecții LEGO în octombrie, odată cu lansarea LEGO Elves și LEGO DC Comics. Copiii vor răspunde la provocările lui Batman și Robin sau ale Ligii Fantastice din colecția DC Comics și vor face cunoștință cu elfi și dragoni în cărțile cu activități LEGO Elves.

Despre MSZP

Media Service Zawada Publishing este editura pentru copii care are birouri în România, Polonia și Ungaria, și o experiență de peste 20 de ani în editarea de cărți pentru copii. Biroul din România funcționează din 2014 și a publicat până în prezent peste 20 de titluri pentru copii și adolescenți, colaborând, în acest sens, cu licențiatori precum Turner Enterprises, American Greetings, Hasbro, Rainbow SpA, DreamWorks, Ludorum, Mattel, Viacom, m4e, PeeaPromoplast.

Cărți și revistele editate de Media Service Zawada Publishing sunt cu și despre personaje cunoscute copiilor din serialele de animație difuzate pe posturile TV adresate lor.

Media Service Zawada Publishing este universul în care copiii descoperă personajele lor preferate, având parte în același timp de experiențe distractive, educative, într-o manieră unică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *