free download 78 travel guides written by experts

Media Pozitiv comunica pentru TBI Leasing si TBI Credit

Media Pozitiv, agenţie de branding şi comunicare, şi-a îmbogăţit portofoliul de clienţi cu doi importanţi jucători de pe piaţa instituţiilor financiare nebancare: TBI Leasing şi TBI Credit, companii membre ale TBI Financial Services.

Într-un domeniu în continuă dezvoltare şi cu un număr mare de competitori, o imagine bine structurată, un nivel ridicat de mediatizare şi o comunicare eficientă cu toate categoriile de public-ţintă contribuie la succesul şi dezvoltarea unei companii.
De aceea, Media Pozitiv oferă TBI Leasing şi TBI Credit: comunicare corporate, relaţia cu presa & consultanţă media, image & brand management, conceperea şi implementarea de campanii de PR & CSR, organizare de evenimente.

Media Pozitiv creează şi comunică pentru branduri din România şi din întreaga lume în medii clasice şi interactive. Printre clienţii Media Pozitiv se numără: Ambasada Franţei, Automobile Bavaria, BCR Erste, Check Point Software Technologies, Crucea Roşie Română, UNICEF, Allegra Consulting, Lexmark, Omniasig, Omnilogic, TriGranit Development România.

TBI Leasing se numără printre liderii de pe piaţa de leasing din România. De şase ani, compania pune la dispoziţia clienţilor săi un pachet complet de servicii financiare în sistem leasing care să le sprijine dezvoltarea afacerii. TBI Leasing este prezentă în toate regiunile ţării printr-o reţea de 19 sucursale care deservesc clienţii IMM-uri, persoane fizice si persoane fizice autorizate, companii mari.

Prezentă în ţara noastră din anul 2003, TBI Credit este situată în topul instituţiilor financiare nebancare de pe piaţă. Compania oferă clienţilor săi credite de bunuri, credite de nevoi personale şi carduri de credit. TBI Credit a dezvoltat o reţea de 70 de filiale în toate oraşele mari şi peste 150 de puncte de lucru în magazinele partenere pentru a se adresa clienţilor din întreaga ţară.

Bucuresti, 29.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *