free download 78 travel guides written by experts

Media Hub Consultants devine partener exclusiv al Ebiquity pe pietele din Romania si Bulgaria

Media Hub Consultants, lider pe piața de audit și consultanță media din România anunță că a încheiat un parteneriat de exclusivitate cu Ebiquity pe două piețe-cheie – România și Bulgaria.

Ebiquity este o companie independentă specializată în performanța marketingului (marketing performance), care dispune de instrumente capabile să îmbunătățească deciziile de brand, bazate pe informații, dar să și crească performanța brandurilor și afacerilor pe canalele de comunicare integrate.

Potrivit acordului de parteneriat, Media Hub furnizează servicii de audit media și consultanță la nivel local pentru clienții Ebiquity activi pe piețele din România și Bulgaria, aliniate la standardele și metodologiile utilizate de liderul în audit media la nivel global.

Sorin Doru, managing partner al Media Hub, a declarat: “Acesta este un parteneriat de tip win-win. Ebiquity beneficiază de expertiza noastră și de cunoașterea îndeaproape a celor două piețe, în timp de Media Hub are acces la clienții importanți ai Ebiquity, precum și la metodologiile lor și la echipele cu un grad ridicat de experiență la nivel global”.

Dietmar Kruse, CEO Continental Europe al Ebiquity, comentează: “Know-how-ul Media Hub și excelenta lor cunoaștere a mediului de afaceri de aici reprezintă un activ valoros pentru Ebiquity. Acest parteneriat întărește implicarea Ebiquity în îmbunătățirea performanței marketing-ului la nivel global, dar și în dezvoltarea afacerii noastre în Europa Centrală și de Est.”

Citiți aici despre instrumentele Ebiquity: //prn.to/1zmy4Xg, precum și despre datele financiare ale companiei: //www.mrweb.com/drno/news19417.htm

Bucuresti, 04.12.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *