free download 78 travel guides written by experts

Media Galaxy te invita sa te intreci ca un campion de Formula 1 si sa castigi marile premii

Media GalaxyMedia Galaxy®, unul dintre cei mai importanţi retaileri electro-IT din România, anunță un eveniment special pentru a celebra lansarea jocului F1 2015. Dezvoltat de Codemasters pentru PC, PlayStation 4 și Xbox One, F1 2015 este jocul video oficial al Campionatului de Formula 1 FIA 2015.

Fii campion în F1 2015 și trăiește cea mai veridică experiență de până acum dezvoltată în jurul Marelui Circ. F1 2015 te pune în mijlocul acţiunii, datorită noului engine proiectat să redea şi cele mai mici detalii, păstrând manevrabilitatea şi agilitatea pentru care sunt renumiţi bolizii din Formula 1. Atmosfera unică a jocului este completată de noul stil de prezentare care include comentarii profesionale, făcând jucătorii să se simtă de parcă ar participa la marile Grand Prix-uri. Pe lângă sezonul curent, dezvoltatorii de la Codemasters au inclus în F1 2015 şi sezonul trecut, din 2014 ca un bonus special dedicat pasionaţilor de curse. În cadrul modului de Campionat, fiecare jucător îşi poate alege pilotul preferat, concurând pentru titlul de Campion Mondial. Veteranii seriei F1 îşi pot pune la încercare abilităţile în cadrul modului Pro Season. Noile moduri Online Practice Session şi Online Multiplayer permit nu doar îmbunătăţirea abilităţilor, dar şi întrecerea cu prietenii în cadrul unor curse personalizate.

Pentru a sărbători disponibilitatea jocului, Media Galaxy invită toți iubitorii și pasionații de jocuri pe data de 1 august 2015, la orele 14:00, în magazinul Media Galaxy Orhideea, să participe la un campionat special de F1. Pentru a oferi cea mai autentică experiență, toți participanții își vor putea măsura priceperea în cadrul unui concurs F1 2015, organizat pe console PlayStation 4 folosind volane de curse Thrustmaster.

În cadrul turneului, concurenții se vor lupta pentru următoarele premii:

· Locul 1 – O consolă PlayStation Ultimate Player Edition și un joc F1 2015 de PS4
· Locurile 2-6 – Câte un joc F1 2015 de PS4

F1 2015

Toţi cei care doresc să participe la concurs se vor putea înscrie în mod gratuit în cadrul evenimentului, indiferent de vârstă. Concursul va provoca participanţii să parcurgă trei ture ale circuitului din Australia, câştigătorii fiind aleşi în funcţie de timpul realizat.

Astfel, așteptăm fiecare pasionat de F1 și de jocuri la acest eveniment special, ce va avea loc sâmbătă, 1 august, la Media Galaxy Orhideea începând cu orele 14:00.

Jocul video F1 2015 este disponibil pentru PC, PlayStation 4 și Xbox One în rețeaua magazinelor Media Galaxy și online pe www.mediagalaxy.ro.

F1 2015

Opțiune de joc Single-player , Multiplayer
Gen Curse
Platforma PC, PS4, Xbox One
Recomandare varsta 3+
Data lansarii 10 iulie 2015

Bucuresti, 29.07 .2015

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *