metalshow

Media Galaxy lanseaza in premiera The Crew

Media Galaxy®, unul dintre cei mai importanți retaileri electro-IT din România, lansează marți, 2 decembrie 2014, începând cu ora 18:00, noul The Crew, revoluționarul joc de curse online de la Ubisoft.

The Crew este un MMO racing game realizat de studioul Ivory Tower, producătorii reușind ceva de neimaginat până acum: jucătorii pot explora întreaga hartă a Statelor Unite ale Americii, cu 12 metropole americane reproduse în detaliu, dar și cu munți, dealuri, plaje, suburbii, șosele, drumuri off-road, circuite etc.

The Crew se laudă cu cele mai avansate opțiuni de personalizare a mașinilor dintr-un astfel de joc, atât la nivel vizual, cât și în ceea ce privește performanţele şi comportamentul acestora. Nu în ultimul rând, The Crew a fost gândit pentru a fi jucat alături de prieteni, în echipe (crews). Astfel, jucătorii pot îndeplini obiective împreună sau se pot confrunta cu alte astfel de echipaje.

Cu ocazia lansării oficiale The Crew, Media Galaxy® invită toți împătimiții de viteză marți, 2 decembrie 2014, la ora 18:00, în magazinul Media Galaxy Orhideea. În cadrul evenimentului vor fi puse la bătaie numeroase premii atractive: jocuri The Crew pentru PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360 și PC, precum și materiale promoționale The Crew (tricouri, postere, tatuaje etc.).

The Crew va fi disponibil spre vânzare, începand cu data de 2 decembrie 2014, în reţeaua de magazine Media Galaxy și pe //www.mediagalaxy.ro.

Bucuresti, 28.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *