Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Media Galaxy lanseaza in premiera mult asteptatul joc Mortal Kombat X

Media Galaxy Media Galaxy®, unul dintre cei mai importanţi retaileri electro-IT din România, anunță lansarea mult așteptatului joc Mortal Kombat X în versiuni pentru PC, PlayStation 4 și Xbox One. Jocul va fi disponibil spre vânzare în data de 14 aprilie 2015 în reţeaua de magazine Media Galaxy și pe www.mediagalaxy.ro.

Mortal Kombat X este cel mai nou titlu al popularei serii de fighting games, dezvoltat de NetherRealm Studios și publicat de Warner Bros. Interactive Entertainment. Ca noutăți față de iterațiile anterioare ale seriei, în Mortal Kombat X luptătorii au posibilitatea de a interacționa cu mediul din joc, folosind diverse obiecte pe post de armă; de asemenea, fiecare luptător are acum trei variațiuni, fiecare oferind un set diferit de mișcări speciale ce pot fi utilizate în timpul luptelor. Dintre modurile de joc nu lipsesc clasicele Story, Versus, King of The Hill sau Test Your Luck, dar nici noile Living Towers sau Faction Wars.

Cu această ocazie, Media Galaxy invită toți iubitorii și pasionații de jocuri în data de 14 aprilie 2015, orele 18.00, în magazinul Media Galaxy Orhideea. În cadrul evenimentului, participanții vor avea parte de multe surprize: un turneu Mortal Kombat X dotat cu premii atractive, posibilitatea de a-l înfrunta pe Daniel Cipu, campionul en-titre la Mortal Kombat al României, precum și un concurs de cosplay.

În cadrul turneului, concurenții se vor lupta pentru următoarele premii:

· Locul 1 – O consolă PlayStation 4, alături de un hanorac și o bandană Mortal Kombat X
· Locul 2 – Un controller Microsoft Wireless + Adaptor PC/Xbox 360, alături de un hanorac și o bandană MKX
· Locul 3 – Un joc Mortal Kombat X pentru PS4, alături de un tricou și o bandană MKX
· Locul 4 – Un joc Mortal Kombat X pentru PC, alături de un tricou și o bandană MKX

Toți cei care vor reuși să-i facă fața lui Daniel Cipu, campionul en-titre la Mortal Kombat, precum și cei care aleg să achiziționeze jocul în ziua lansării din magazinul Media Galaxy Orhideea, vor primi câte un premiu Mortal Kombat X (în limita stocului disponibil).

Nu în ultimul rând, în cadrul competiției de cosplay, concurentul cu cel mai spectaculos costum inspirat din seria Mortal Kombat va intra în posesia unui premiu special: un joc Mortal Kombat X pentru PS4, alături de o bandană MKX.

Jocul Mortal Kombat X va fi disponibil spre vânzare din data de 14 aprilie 2015 în reţeaua de magazine Media Galaxy și pe www.mediagalaxy.ro.

Mortal Kombat XMortal Kombat X

Opțiune de joc

Single-player , Multiplayer

Gen

Fighting

Platforma

PC, PS4, Xbox One

Recomandare varsta

18+

Data lansarii

14 Aprilie 2015

Bucuresti, 09.04.2015

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *