Media Galaxy lanseaza in premiera Assassin’s Creed® Unity si Assassin’s Creed® Rogue

Media galaxynoile jocuri ale seriei Assassin’s Creed

Media Galaxy®, unul dintre cei mai importanți retaileri electro-IT din România, lansează vineri, 14 noiembrie, începând cu ora 18:00, noile titluri ale seriei Assassin’s Creed: Assassin’s Creed® Unity și Assassin’s Creed® Rogue.

Assassin’s Creed® Unity este primul titlu al seriei construit special pentru noua generație de console și PC, acțiunea jocului desfâșurându-se în Paris, în timpul Revoluției Franceze. În centrul poveștii single-player se află noul erou Arno Victor Dorian, acesta putând fi personalizat după cum dorește jucătorul, atât la nivel vizual, cât și în privința armelor și echipamentului purtat, precum și a abilităților folosite în luptă. Unity include un nou sistem de parkour, ce permite și coborârea rapidă de pe clădiri, precum și modul stealth, o premieră pentru seria Assassin’s Creed. În același spirit al inovației, Assassin’s Creed® Unity marchează și debutul misiunilor cooperative, în care până la patru asasini pot colabora pentru a-și îndeplini obiectivele.

Assassin’s Creed® Rogue, este dezvoltat de Ubisoft Sofia, în colaborare cu studiourile Ubisoft din Singapore, Montreal, Quebec, Chengdu, Milano şi Bucureşti. Având acţiunea plasată la mijlocul secolului al XVIII-lea, în timpul Războiului de Şapte Ani, Assassin’s Creed Rogue oferă noi locaţii din America de Nord care aşteaptă să fie explorate, inclusiv Atlanticul de Nord îngheţat, Valea Appalache şi New York. În Assassin’s Creed Rogue, fanii seriei vor vedea universul Assassin’s Creed prin ochii unui Templar. Intrând în pielea lui Shay Patrick Cormac, jucătorii se vor transforma în vânători de asasini, după ce sunt trădaţi.

Componentele prezente în cadrul bătăliilor navale au fost îmbunătăţite în Assassin’s Creed Rogue. Jocul le oferă fanilor noi arme, atât pentru luptele de pe uscat cât şi pentru cele din larg, pentru a-i învinge pe asasasini, inclusiv noua navă Morrigan.

„Ştim că sunt mulţi fani ai seriei Assassin’s Creed care deţin o consolă Xbox 360 sau PlayStation 3 şi care vor să joace un nou Assassin’s Creed anul acesta”, a declarat Martin Capel, Ubisoft Sofia. „Assassin’s Creed Rogue completează povestea nord americană începută în Assassin’s Creed III şi Assassin’s Creed IV Black Flag şi le oferă şansa posesorilor de console din generaţia anterioară să se bucure de caracteristici solicitate de fani, cum ar fi să intre în pielea unui Templar.” .

Cu ocazia lansării oficiale, Media Galaxy® invită toți pasionații de Assassin’s Creed vineri, 14 noiembrie 2014, la ora 18:00, în magazinul Media Galaxy Orhideea. În cadrul evenimentului, se va organiza un panel interactiv cu membrii echipei producătoare a jocului Assassin’s Creed® Rogue, de la studioul Ubisoft București. Pe lângă posibilitatea de a discuta direct cu realizatorii jocurilor preferate, participanții la panel vor avea ocazia de a intra în posesia sutelor de premii puse la bătaie: tricouri, hanorace, postere, brelocuri sau agende Assassin’s Creed.

Mai mult, toți cei prezenți la eveniment, pe lângă posibilitatea de a testa în premieră noile jocuri dinseria Assassin’s Creed, se vor putea înscrie într-o mega tombolă cu premii deosebit de atractive: o consolă Xbox One, jocuri Assassin’s Creed® Unity pentru Xbox One și PC și jocuri Assassin’s Creed® Rogue pentru Xbox 360 și PlayStation 3. Nu în ultimul rând, participanții vor avea ocazia să se fotografieze alături de o statuie a lui Arno Victor Dorian, în dimensiune reală (195 cm).

Assassin’s Creed® Unity va fi disponibil spre vânzare în versiuni standard Special Edition, cât și în ediții de colecție Bastille Edition și Notre Dame Edition, începând cu data de 14 noiembrie 2014, în reţeaua de magazine Media Galaxy și pe //www.mediagalaxy.ro.

Assassin’s Creed® Rogue va fi disponibil spre vânzare în versiuni standard, cât și varianta Collector’s Editon, începând cu data de 14 noiembrie 2014, în reţeaua de magazine Media Galaxy și pe //www.mediagalaxy.ro.

Assassin's Creed® UnityAssassin’s Creed® Unity
Opțiune de joc:Single-player,Multiplayer Co-op
Gen: Open-World, Adventure, Action, 3D
Platformă: PC, PS4 ,Xbox One
Recomandare vârstă: 18
Data lansării: 14/11/2014

Assassin's Creed® RogueAssassin’s Creed® Rogue
Opțiune de joc: Single-player
Gen: Open-World, Adventure, Action, 3D
Platformă: PS3 ,Xbox 360 , si PC ( care se va lansa in anul 2015)
Recomandare vârstă: 18
Data lansării: 14/11/2014

Trailer

Bucuresti, 11.11.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *