free download 78 travel guides written by experts

Medalii de aur pentru Daniel Fusaru

partenerul de imagine al brandului Scorpion

·    Daniel Fusaru, maestru emerit al sportului romanesc si multiplu campion naţional,  european si mondial la Karate, a obţinut trei medalii la ediţia din acest an a ’Open-ului Belgiei’
·    Pretuind performanta, Scorpion a incheiat un parteneriat de imagine cu domnul Daniel Fusaru in data de 10 octombrie 2007.

In editia din acest an al ’Open-ului Belgiei’ la Karate desfasurat la inceputul lunii martie in localitatea Geluwe, Belgia, Daniel Fusaru a reusit o performanta de exceptie, obtinand 2 medalii de aur si una de argint in aceasta competitie. O prima medalie de aur a fost obtinuta la kata individual iar cea de-a doua a fost castigata la kata pe echipe, impreuna cu ceilalti membrii ai lotului de karate al Romaniei: Radu Todiras si Tinca Georgiana.

Medalia de argint a fost castigata la proba de kumite pe echipe, din echipa focsaneanului la aceasta disciplina mai facand parte Radu Todiras si olandezul Anthon Knoble.

Agenda competitionala a maestrului emerit cuprinde in viitorul apropiat urmatoarele concursuri:
–    Campionatul National de Karate Seniori (Bucuresti – 15 martie 2008)
–    Internationalele de Karate ale Germaniei (19 aprilie 2008)
–    Open-ul de Karate al Ucrainei (17 mai 2008).
De ani de zile Scorpion este recunoscut ca un promoter al activitatilor sportive, artistice si culturale din judetele in care isi desfasoara activitatea. Motivatia pentru parteneriatul Scorpion cu performanta si excelenta poate fi explicata de o politica deja cunoscuta: beneficiile initiativelor de sprijinire a comunitatii, a actiunilor responsabile, durabile, au tendinta de a creste in timp rezultatele activitatii de baza.

Actiunile in care Scorpion s-a implicat de-a lungul acestor ani au avut ca obiectiv argumentarea cu fapte concrete a politicii de a fi, dincolo de un brand puternic, un partener de incredere pentru comunitatea locala.

Increderea si respectul membrilor comunitatii afecteaza intreaga activitate a unei companii, iar aceasta pentru a avea succes, trebuie sa se dezvolte atat ea, cat si comunitatea in care opereaza.

Inca din 1998 SCORPION este unicul distribuitor Volkswagen si Audi pe judetele Vrancea, Galati, Buzau si Braila.
Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
– consultanta in alegerea celor mai potrivite   autoturisme,
– propuneri avantajoase de finantare,
– service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen si Audi
– piese de schimb din stoc sau la comanda.

Bucuresti, 11.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *