free download 78 travel guides written by experts

Meciul zilei dintre Portugalia și Islanda a fost urmărit de milioane de telespectatori

Meciul de 10 difuzat aseară de Pro TV a oferit o surpriză pentru fanii UEFA EURO 2016TM! Meciul dintre Portugalia și Islanda a reprezentat o premieră pentru cea de a doua echipă, aceasta reușind să câștige primul punct din istorie la un turneu final!

Meciul a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, fiind urmărit de aproape 2 milioane de telespectatori la nivel național pe întreg intervalul de difuzare, între 22:01 – 23:51. În minutul de maximă audiență, de la 22:44, aproape 2.4 milioane de telespectatori urmăreau meciul dintre Portugalia și Islanda.


Pe segmentul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, Pro TV a fost lider de audiență cu 14 puncte de rating și o cotă de piață de 38.4%, următorul post clasat înregistrând 4.7 puncte de rating și 13% cotă de piață.

Grupa F a oferit ieri două mari surprize! După ce Austria a fost învinsă de Ungaria, Portugalia și Islanda au remizat, scor 1-1. Suporterii islandezi au asistat în număr mare la meciul de la Saint-Etienne, unde Nani a marcat primul gol în poarta islandezilor. Portughezul a marcat la colțul scurt, după o centrare primită de la Gomes în minutul 31!

În a doua repriză, echipa lui Ronaldo a continuat atacul. Totuși, Bjarnson a reușit egalarea în minutul 51, contrar cursului meciului. Acesta a scăpat marcajului făcut de Vieirinhha și a reușit să înscrie golul egalizator cu un vole din 7 metri.

Diseară, de la ora 19:00, toată România vede România! Tricolorii întâlnesc selecționata Elveției în al doilea meci al României în grupa A de la UEFA EURO 2016TM!

Aplicația Știrile Pro TV aduce cele mai noi informații de la UEFA EURO 2016TM, în timp real, direct pe telefonul mobil. Scorurile, statisticile și chiar previziunile pentru meciurile de la Campionatul European de Fotbal sunt actualizate în fiecare secundă în secțiunea EuroScor. În categoria dedicată exclusiv UEFA EURO 2016TM se găsesc cele mai noi informații de la corespodenții Pro TV din Franța. Aplicația este disponibilă atât pentru dispozitivele cu sistem Android, cât și pentru iPhone.

Sursa foto Seleções de Portugal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *