free download 78 travel guides written by experts

Meciul Unirea Urziceni – F.C. Liverpool in exclusivitate la Radio Romania Actualitati

Radio Romania Actualitati va transmite joi, 25 februarie 2010, ora 20.00, in direct si in exclusivitate, meciul retur Unirea Urziceni – F.C. Liverpool din cadrul saisprezecimilor de finala din Liga Europei. Comentator: Catalin Cirnu.

Daca se va califica in optimile de finala, Unirea Urziceni va intalni echipa care va castiga dubla mansa dintre OSC Lille (Franta) si Fenerbahce Istanbul (Turcia).

Radio Romania Actualitati este unicul post din Romania cu acoperire nationala de 99% din teritoriul tarii. Avand cea mai extinsa retea de corespondenti din tara si din strainatate, precum si trimisi speciali in zonele de conflict, Radio Romania Actualitati ofera publicului sau cele mai complexe programe de stiri. Recunoscut ca un fervent promotor al sportului, in 2008 Radio Romania Actualitati a transmis in exclusivitate Campionatul European de Fotbal, iar in 2010 transmite Jocurile Olimpice de la Vancouver. Conform ultimului sondaj din septembrie 2009, RRA are o cota de piata de 15,1% la nivel urban, postul ramanand lider la nivel national cu aprox. 2,45 mil. de ascultatori.

 Bucuresti, 24.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *