metalshow

Meciul Steaua – Partizan difuzat de PRO TV a fost urmarit de milioane de telespectatori

Examenul de maturitate al lui Mirel Rădoi s-a încheiat cu o remiză

Steaua a înfruntat aseară, în meciul transmis în direct de PRO TV, echipa Partizan Belgrad. Partida din turul 3 preliminar UEFA Champions League s-a încheiat la egalitate cu scorul de 1-1, aceasta fiind urmărită în medie de 2 milioane de telespectatori în intervalul de difuzare 21:29-23:21. Cel mai urmărit minut al meciului, cel de la 22:13, a strâns în fața televizoarelor aproape 2.6 milioane de microbiști.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a fost lider de audiență cu 11.9 puncte de rating și o cotă de piață de 32.3%, următorul post clasat înregistrând 4.9 puncte de rating și 13.4% cotă de piață.

Pe întreg publicul din mediul urban, PRO TV a obținut pe perioada difuzării partidei de fotbal o audiență medie de 12.6 puncte de rating și 29.1% share, următorul post clasat înregistrând 4.8 puncte de rating și 11% cotă de piață.

Și la nivelul publicului național, meciul dintre Steaua și Partizan Belgrad și-a menținut poziția de lider cu 11.2 puncte de rating și o cotă de piață de 27.3%. Televiziunea de pe locul 2 a înregistrat 4.5 puncte de rating și 11% cotă de piață.

Steaua a debutat timid aseară în prima partidă cu echipa sârbă. După 45 de minute, tabela arăta 0-0 pe Naţional Arena. Cea de a doua repriză a debutat cu două ocazii pentru Steaua însă primul gol al partidei a aparținut oaspeţilor. În minutul 63, Vulicevic a marcat cu un șut la colțul lung. Spre finalul partidei, în minutul 81, Varela a egalat printr-un gol cu capul.

Săptămâna viitoare PRO TV va transmite miercuri, de la 21:30, returul din turul 3 preliminar UEFA Champions League. Steaua e obligată să înscrie în infernul din Belgrad, ca să spere la calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor.

Sursa foto: Agerpres.


Bucuresti, 30.07.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *