Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Meciul Lucian Bute – Librado Andrade, in direct din Canada, pe TVR 1

Iubitorii boxului îl pot vedea pe Lucian Bute, campionul lumii, în cel mai important meci din carieră duminică, 29 noiembrie, în direct şi în exclusivitate pe TVR 1, de la ora 5.30 dimineaţa. În această partidă, Bute, neînvins în ringul profesionist de box, îşi va apăra pentru a patra oară centura mondială IFB a categoriei super-mijlocie, a doua oară în faţa mexicanului Librado Andrade.

Lucian Bute este cetăţean de onoare al Buşteniului şi, pentru ca toţi telespectatorii români să-l poată urmări în acest meci, prietenii lui din zona Prahovei i-au sărit în ajutor. La iniţiativa primarului din Buşteni, Emanoil Savin, s-a strâns suma de 150.000 de dolari, iar Federaţia Română de Box a achitat contravaloarea drepturilor de transmisiune în România.

După finalul agitat şi controversele disputei din octombrie 2008, a sosit momentul adevărului: marea confruntare, meciul marilor orgolii, Lucian Bute- Librado Andrade. Pasionaţii vor urmări competiţia numai la TVR 1, duminică 29 noiembrie 2009, în direct de la Quebec City, de la ora 5.30 diminineaţa. Meciul va fi difuzat şi în reluare duminică seara, după Telejurnal.

Bucuresti, 24.11.2009

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *