free download 78 travel guides written by experts

Peste 2 milioane de telespectatori au urmărit meciul dintre Villarreal și Steaua transmis, în direct, la Pro TV

Chiar dacă a pierdut calificarea în primăvara europeană, Steaua a luptat joi seara până în ultimul minut cu Villarreal, în meciul transmis, în direct, la Pro TV!

Confruntarea dintre Villarreal și Steaua, transmisă de Pro TV, a fost lider de audiență pe toate categoriile de public. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, meciul a obținut 11.5 puncte de rating și 36.2% share, față de postul de televiziune clasat pe locul secund, care a înregistrat 6.5 puncte de rating și 20.5% share.

Meciul a fost urmărit la Pro TV de peste 2.3 milioane de telespectatori la nivel național, pe întreg intervalul de difuzare, iar cel mai urmărit minut al competiției, de la 19:51, a reunit peste 3 milioane de telespectatori.

Villarreal a deschis scorul joi, în meciul contra Stelei, în minutul 16, dintr-o fază în care Sansone a scăpat singur în centrul careului și a înscris primul gol al meciului. Steaua a luptat și a crezut în calificare, iar după o serie de centrări nereușite, Achim a reluat în poartă o centrare excelentă trimisă de Tamaș din banda dreaptă și a egalat.

Din păcate, fericirea steliștilor s-a încheiat în minutul 88 al întâlnirii dintre cele două echipe, când Tigueros a reușit un lob superb de la marginea careului și a marcat cel de-al doilea gol pentru Villarreal.

După un meci de foc, încheiat cu scorul de 2-1 pentru Villarreal, Steaua a ratat calificarea în primăvara europeană și s-a clasat pe ultimul loc în grupă, cu 6 puncte, la fel ca Zurich.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *