free download 78 travel guides written by experts

Meciul dintre Anglia și Rusia – duel pe cinste urmărit de toată România la Pro TV

Meciurile tari continuă în  Franța, la UEFA EURO 2016TM. Aseară, de la 22:00, în direct la Pro TV, telespectatorii au putut urmări un meci pe cinste dintre două națiuni puternice ale Europei: Anglia și Rusia.

Meciul a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, fiind urmărit de peste 1.9 milioane de telespectatori la nivel național pe întreg intervalul de difuzare, între 22:00 – 23:48. În minutul de aur, de la 22:42, peste 2.3 milioane de telespectatori urmăreau meciul dintre Anglia și Rusia.


Pe segmentul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, Pro TV a fost lider de audiență cu 12.6 puncte de rating și o cotă de piață de 39.7%, următorul post clasat înregistrând 5.5 puncte de rating și 17.5% cotă de piață.

Meciul de aseară a fost precedat de lupte de stradă între englezi și ruși, conflictele fiind aplanate de forțele de ordine din Marseille. Spiritele au fost încinse și în tribune, fanii celor două echipe au aprins torțe și au scandat non-stop pentru a-și susține favoriții.

Prima repriză a meciului a fost lipsită de gol, Anglia reușind să deschidă tabela de marcaj abia în minutul 73, printr-o execuție superbă a lui Dier. În minutul 92, când fanii englezi sărbătoreau deja victoria în tribune, Berezutski reușește să întoarcă soarta jocului, marcând golul de egalare al Rusiei!

Diseară, de la 22:00, Pro TV transmite în direct super meciul dintre Germania și Ucraina!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *