free download 78 travel guides written by experts

McDonald’s Romania organizeaza Olimpiada Liceelor McDonald’s

Ca parte din promisiunea sa pe termen lung, McDonald’s România susține anual programe care încurajează un stil de viață activ și echilibrat. Astfel, pentru al doilea an consecutiv, McDonald’s România, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București, Direcția Sport și Tineret București și SEG, a invitat elevii de liceu să practice sporturile lor preferate alături de colegi, participând la Olimpiada Liceelor McDonald’s.

Olimpiada Liceelor McDonald’s este o competiţie sportivă locală, adresată atât fetelor cât și băieților pasionaţi de tenis de masă, baschet, handbal, volei sau fotbal în sală. Anul acesta, competiția reunește peste 3.000 de participanți din 75 de licee din capitală, care vor concura în etapa finală desfășurată în perioada 21 februarie – 30 martie 2014. Echipele câștigătoare vor fi premiate de McDonald’s cu premii care totalizează 130.000 de Lei.

„Prin organizarea programului Olimpiada Liceelor McDonald’s, îi inspirăm pe tineri să includă activitățile fizice în programul lor zilnic și le oferim șansa participării la o competiție cu premii importante. Suntem convinși că sportul și spiritul competitiv trebuie să facă parte din dezvoltarea armonioasă a oricărui tânăr. Olimpiada Liceelor McDonald’s este contribuția noastră la această dezvoltare” – declară Daniel Boaje, Director General McDonald’s România.

„Efortul intelectual al adolescentului elev este mare față de consumul energetic, care este redus. Sportul are rolul de a echilibra balanța energetică a organismului adolescentului. Alături de un meniu variat și o hidratare corespunzătoare, practicarea cu regularitate a exercițiilor fizice în general și a sportului în particular are darul de a apropia adolescentul de vechiul dar mereu actualul dicton latin Mens sana in corpore sano” – declară medicul Alin Popescu, specializat în Medicină Sportivă.

Promisiunea McDonald’s România pentru un stil de viață activ

McDonald’s România susține stilul de viaţă activ şi echilibrat prin programe care încurajează activitatea fizică. Principalele inițiative ale companiei sunt: Campionatul Naţional de Minibaschet, Crosul Ziua Olimpică, Cursa Copiilor din cadrul Semimaratonului Internațional București, Campionatul de fotbal Player Escort, Campionatul de fotbal intern și Olimpiada Liceelor McDonald’s.

Bucuresti, 21.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *