free download 78 travel guides written by experts

McDonald’s introduce Felii de Mar in meniul Happy Meal

La McDonald’s România știm cât este de importantă o alimentație echilibrată. Mai mult decât atât, știm că mulți părinți se confruntă, zi de zi, cu refuzul copiilor de a consuma mai multe fructe și legume.

Pentru a le veni în ajutor, începând cu data de 5 mai, McDonald’s România introduce un nou produs în oferta sa de meniu, într-un ambalaj atractiv pentru copii: Felii de Măr.

„Înveselește-ți meniul cu felii de măr” – așa sună invitația echipei McDonald’s România către cei mici, venită din dorința de-ai încuraja să opteze pentru o nouă alternativă la cartofii prăjiți sau la salata Prichindel din meniurile Happy Meal.

Mai mult, cu ocazia noii lansări, echipa McDonald’s dă startul unui program special, dedicat familiilor: „Ziua fructelor la McDonald’s”. În prima zi de luni din fiecare lună, în toate restaurantele McDonaldʼs se va oferi câte o punguță de Felii de Măr gratis la fiecare Happy Meal cumpărat.

Acțiunea se va derula pe parcursul întregului an și face parte din angajamentul companiei de a încuraja o alimentație echilibrată.

Totodată, prin noul produs, disponibil și à la carte, McDonald’s continuă să ofere un meniu variat consumatorilor săi, compus din produse potrivite stilului lor de viață.

De-a lungul timpului, McDonald’s România a rămas alături de părinți și copiii lor prin diferite inițiative, precum programe sportive, oferte atractive, extinderea programului de Zile de Naștere la McDonald’s sau prin comunicarea transparentă a valorilor nutriționale ale produselor.

Mai mult, inițiativa McDonald’s România se alătură unui demers mai amplu, desfășurat în mai multe restaurante McDonald’s din Europa unde, pentru o zi, sunt oferite fructe gratis consumatorilor, ambalate într-un mod cât mai atractiv pentru copii.

Promisiune pentru calitate

La McDonald’s, preparăm produsele cu grijă, din ingrediente de calitate. Pentru fiecare produs preferat de consumatorii noștri, aducem ingrediente de la parteneri de încredere, lideri în domeniul lor de activitate.

Furnizate de un grup de parteneri cu tradiție, toate ingredientele McDonald’s îndeplinesc standarde de înaltă calitate şi siguranţă alimentară. Feliile de măr sunt ambalate cu atenție și distribuite de Eisberg România.

Bucuresti, 08.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *