Baby Boom 2019

McCann Worldgroup Romania castiga AGENTIA ANULUI la Effie Awards Romania 2017

McCann Worldgroup Romania a câștigat unul dintre cele mai importante premii ale festivalului de eficiență în publicitate Effie România – trofeul AGENCY OF THE YEAR.

Alte doua premii importante au fost castigate de 2 dintre clientii agentiei: Coca-Cola a fost desemnat CLIENTUL ANULUI iar KFC Romania a fost desemnat BRANDUL ANULUI.

McCann Worldgroup Romania logo
McCann Worldgroup România a obținut un total de opt premii – 1 Gold, 5 Silver și 2 Bronze în categoriile Media Innovation, Restaurants, Telecommunications, Sustained Success, Seasonal Marketing și Packaged Food pentru campaniile:
Vodafone Brand Campaign | Telecommunications
Vodafone Prepaid – Wrap up the internet | Seasonal Marketing
KFC – Real Stories. Real People. Real Chicken | Sustained Success
Dorna – Donate Time for Life | Media Innovation
KFC – Christmas Bucket 2016 | Restaurants
KFC – Smart Menu 2016 | Restaurants
Albalact – Milk before everything| Packaged Food

Sagit Tzur-Lahav, CEO McCann Worldgroup Romania: „Pe langa cele 2 Grand Effie castigate in ultimii 4 ani, pentru al 3-lea an consecutiv am castigat unul dintre cele mai importante premii din competitie – Sustained Success: Aur in 2015, Aur in 2016 si Argint in 2017. De asemenea, conform ultimlui Effie Index global, suntem pe locul 1 in Romania, pe locul 4 in Europa si pe locul 15 in lume. La Premiile Effie 2017 am dovedid ca putem chiar mai mult: Agentia Anului, KFC Clientul Anului si Coca-Cola Clientul Anului. Dincolo de cifre, performanta din acest an subliniaza perserverenta, determinarea si pasiunea acestei agentii pentru a avea un impact semnificativ asupra business-ului clientilor”.

„Noi ne impingem limitele sa venim cu idei noi, cu inovatii, nu pentru ca suna bine in prezentari, ci pentru ca avem convingerea ca fac bine brandurilor. Ma bucur ca lucrul asta a fost recunoscut la Effie si vreau sa felicit intreaga echipa din spatele proiectelor. Si cand spun echipa, vorbesc atat de oamenii din agentie cat si si clientii nostri ambitiosi.”, a declarat Cătălin Dobre, Chief Creative Director McCann Worldgroup Romania.

“McCann Worldgroup Romania este o agentie mare, cu clienti mari. Pentru multi poate parea usor sa castigi de pe aceasta pozitie. E mai putin evident ca e multa munca si multa adrenalina si multa pasiune in spatele acestor rezultate. Asa ca nu pot decat sa ma bucur ca ne calificam si ca agentie la Sustained Success in Effie”, a declarat Beatrice Iftimi, Chief Growth Officer McCann Worldgroup Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *