free download 78 travel guides written by experts

McCann Bucuresti castiga Aur, Argint si Bronz la Eurobest 2013

McCann BucurestiCampaniile câştigătoare: „Digital Library” şi „Bucharest, not Budapest”

Dupa cele 3 premii câştigate la cel mai important festival de publicitate din lume – Cannes Lions – Proiectul „Biblioteca Digitala Vodafone”, dezvoltat de McCann Bucureşti pentru Vodafone România, aduce alte 2 premii importante la lista de premii pentru 2013, de data aceasta la festivalul de publicitate Eurobest.

Premiile caştigate sunt: Gold Award la Categoria Media (Financial Services, Commercial Public Services, Business Products & Services); Silver Award la Categoria Interactive (Branded Utility).

„Suntem foarte mândri că reuşim să demonstrăm şi la nivel internaţional creativitate şi inovaţie, made in Romania. Bucuria este însă şi mai mare acum pentru că vorbim despre Biblioteca Digitală, un proiect atât de drag nouă şi care exprimă poate cel mai bine esenţa brandului nostru – susţinerea progresului comunităţii, cu ajutorul tehnologiei. Am văzut liceeni entuziasmaţi, plăcut suprinşi de biblioteca plină de cărţi digitale de pe holul liceului lor, scanând curioşi QR code-urile cărţilor şi acest lucru este poate cel mai important premiu pentru noi”, a declarat Romina Tăzlaoanu, Senior Manager Brand Communication Vodafone.

De asemenea, Campania „Bucharest, not Budapest”, dezvoltată de McCann Bucureşti pentru brandul ROM Autentic, a caştigat Bronze Award la Categoria Direct.

Pe lângă cele trei premii câştigate, McCann Bucureşti a avut alte 2 shortlist-uri cu campania „Bucharest, not Budapest” (la categoria Interactive) şi cu campania „Share your Voice”, dezvoltata pentru Coca-Cola (la categoria Interactive).

„Ne bucurăm că am câştigat cu două campanii inovative, care au avut un impact în societate şi care continuă să evolueze, să trăiască. Biblioteca Digitala de la Vodafone tocmai a intrat în peste 300 de licee din toată ţara şi e pe cale să se transofrme într-un produs de design interior, o adevarată premieră: tapetul cu biblioteca digitală.

De aemenea, campania « Bucharest, not Budapest » încă atrage atenţia presei internaţionale şi ajută străinii de peste tot să scape de confuzie”, a declarat Cătălin Dobre, Executive Creative Director McCann Bucureşti.

Bucuresti, 09.12.2013

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *