free download 78 travel guides written by experts

MC – prima revista de muzica clasica din Romania

“MC – Muzică Clasică” este o publicaţie nouă de o calitate deosebită pentru oameni care iubesc muzica clasică si vor să se bucure mai mult de ea, aflând mereu lucruri noi. Revista apare o dată la două luni, având 100 de pagini color foarte bine ilustrate, conţinând articole interesante şi foarte bine scrise, despre compozitori, artişti, instrumente, săli de concerte, orchestre şi mult mai multe. MC nu este creată pentru experţi, ci pentru iubitorii de muzică.

Fiecare număr al revistei MC va fi însoţit de un CD gratuit cu Colecţii Clasice MC, o combinaţie rafinată a celor mai minunate compoziţii din toate timpurile. Cumpărând revistele, cititorii îşi vor putea alcătui propria lor colecţie cu cea mai bună muzică clasică. În primul CD veţi putea asculta faimoasele compoziţii ale lui Vivaldi, Dvorak, Bach, Mozart, Schubert şi Tchaikovsky.

Primul număr al revistei MC va fi lansat în prima săptămână a lunii decembrie, tocmai la timp pentru întâmpinarea Crăciunului. În paginile ei veţi găsi o biografie interesantă despre un compozitor veneţian, “preotul roşu”, Antonio Vivaldi, o epopee romantică despre un flaut de Ionuţ Bogdan Ştefănescu, flautist al Filarmonicii George Enescu din Bucureşti, un interviu cu un tânăr violonist român, Alexandru Tomescu, povestea celui mai faimos cor de băieţi din lume: King’s Choir of Cambridge şi o istorisire spectaculoasă a sălii de concerte, probabil cu cel mai bun sunet din lume: Musikverein din Viena.

MC se va găsi la chioşcuri la preţul de 17,90 RON.

Bucuresti, 28.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *