metalshow

Mc Nino accidentat

Mc Nino,realizatorul si prezentatorul emisiunii Star de  week-end de la Atomic Tv a suferit miercurea trecuta un accident de circulatie  in zona Brancoveanu.In timp ce incerca sa evite un sofer grabit, aflat  intr-o masina de culoare alba sau albastra, moto-scuterul a alunecat  pe linia de tramvai si s-a rasturnat.

 

Moderatorul Atomic Tv a ramas  timp de cateva minute pe caldaram, fara ca vreun alt participant la  trafic sa intervina, pana a fost recunoscut de un prieten care  conducea spre serviciu.Acesta a oprit si l-a dus la spitalul Bagdasar- Arsenie unde a fost internat de urgenta.

In urma investigatiilor medicii au stabilit ca  prezentatorul de la Atomic Tv trebuie operat, intrucat avea trei  fisuri pe tibie in dreptul rotulei. Interventia chirurgicala realizata de echipa condusa de dr Popescu a  avut loc azi-dimineata  in jurul orei 8, iar acum Mc Nino se afla in  afara oricarui pericol, desi i s-a montat o placa de metal prinsa in  opt suruburi de tibia piciorului stang. Placa si suruburile vor fi  indepartate printr-o noua interventie chirugicala. El va trece  printr-o perioada de convalescenta timp in care trebuie sa se  deplaseze cu ajutorul carjelor. In ciuda faptului ca va trebui sa  renunte la evenimentele programate in urmatoarea luna de zile, Mc Nino  isi continua activitatea si…filmarile la emisiunea Star de week-end.  

El va fi ajutat de proaspatul sau coleg Dj Marco. Cei doi chiar  intentioneaza sa realizeze o campanie media de sensibilizarea opinei  publice asupra accidentelor rutiere si care va ii va viza in mod  special pe posesorii de motociclete si motoscutere. In tot acest timp Nino i-a avut alaturi pe prietenii sai de la  studioul de productie media  si a fost vizitat de Radu ex O-zone si de  baietii de la Fly Project.
Moderatorul Mc Nino vrea sa se faca bine foarte foarte  repede pentru ca se gandeste la fanii sai si vrea sa fie alaturi de ei  cat mai curand. El multumeste echpei de medici pe care ii veti vedea  intr-un reportaj special in cadrul emisiunii "Star de week-end".

Bucuresti, 3.10.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *