free download 78 travel guides written by experts

M&C GLOBAL aduce in Romania Parking Stripe Advertising

M&C GLOBAL lanseaza pe piata romaneasca un suport media inovativ, care a cucerit deja America si Europa: publicitatea pe benzile de parcare. Acest nou mediu de comunicare foloseste o tehnologie proprie si locatii neexploatate pana acum, pentru a aborda consumatorul intr-o maniera surprinzatoare. Companie lansata recent, M&C Global isi propune sa aduca solutii inovative pe piata romanesca de media, care sa le ofere clientilor o eficientizare a bugetelor de comunicare, in conditiile in care canalele de media clasice au parte de un interes din ce in ce mai scazut in randul consumatorilor.

Parking Stripe Advertising Europe a fost fondata in iulie 2007, iar in mai 2008 a incheiat un parteneriat strategic cu M&C Global, pentru a-si extinde domeniul de business si in Romania si Europa de Sud-Est.

“ Pentru noi, Parking Stripe Advertising se traduce in oportunitatea de a propune o noua provocare petei de media din Romania si nu numai. O provocare care sa aduca o pata de culoare pe acest segment neexplorat inca”, declara Carmen Toma, General Manager M&C Global.

Bucuresti, 26.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *