free download 78 travel guides written by experts

Mazda: Summit-ul Laureatilor Premiului Nobel pentru pace a fost un succes

· Cel de-al 14-lea Summit Mondial al Laureaților Premiului Nobel pentru Pace a atras aproape 4.100 de participanți
· Mazda, în calitate de co-organizator, îi urează bun venit în atelierul tinerilor lui Mairead Maguire

Persoanele inspiraționale și discuțiile creative au fost prezente pe parcursul weekend-ului la Roma la cel de-al 14-lea Summit Mondial al Laureaților Premiului Nobel pentru Pace. Evenimentul de trei zile, care a atras aproape 4.100 de participanți, i-a adus pe laureați ai Premiului Nobel pentru Pace, precum Jody Williams și Shirin Ebadi alături de persoane orientate către pace și progres și de organizații din întreaga lume, pentru a examina împreună soluții pentru o lume mai bună.

Ca partener principal și în acest an al summit-ului, Mazda a dat startul celei de-a doua ediții a premiului Mazda Make Things Better și a pus la dispoziție o flotă de Mazda6 ca mașini oficiale.

„Laureații premiului Nobel pentru pace sunt cu siguranță printre cei mai importanți și admirabili challengeri din lume”, a declarat Yasuhiro Aoyama, director executiv și general manager al Global Sales și al diviziei de marketing Mazda Motor Corporation. „Suntem de părere că acesta este cel mai bun exemplu posibil al gândiri noastre de la Mazda, de a sfida convenționalul pentru o cauză bună.”

Lansat la summit-ul de anul trecut, premiul Mazda Make Things Better susține tinerii care doresc să facă o diferență în lume, cu un premiu de 10.000 € pentru continuarea proiectului câștigător. Ediția de anul acesta a concursului, care promovează utilizarea inovatoare a instrumentelor moderne de advocacy, a fost lansată la atelierul Youth Summit găzduit de Mazda, care a atras mai mult de 200 de participanți.

Aici, directori Mazda din întreaga lume au discutat despre modalitățile de depășire a provocărilor cu jurnaliștii importanți, cum ar fi Yalda Hakim de la BBC. Antti Junkkari, câștigătorul primului premiu Mazda Make Things Better, a vorbit despre proiectul său de informare cu privire la pericolele privind uzul de armă din Africa, folosind programe de radio interactive. Participând și în acest an tot ca invitat special, Mairead Maguire a vorbit publicului tânăr despre promovarea păcii. Summit-ul de anul viitor este programat să aibă loc în Atlanta, Statele Unite ale Americii.

„Experiența mi-a arătat încă o dată cât de valoros și, în același timp, necesar este summit-ul”, a spus James O’Sullivan, director executiv pentru Mazda Motor Corporation și președinte și CEO al Mazda Operațiuni America de Nord, la ceremonia de închidere. „În timp ce sărbătorește realizările, evenimentul a subliniat în mod clar nevoia ca persoane, instituții și companii să provoace convenționalul pentru a face lumea un loc mai bun. Împreună, suntem pe acest drum.”

Bucuresti, 16.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *