free download 78 travel guides written by experts

Mazda permite controlul smartphone-ului prin intermediul MZD Connect

• Apple CarPlay va fi integrat pentru utilizatorii de iPhone
• Android Auto MZD pentru utilizatorii de alte modele de smartphone
• Modelele existente vor putea fi dotate cu noul sistem începând cu 6 august 2018

Mazda va oferi o actualizare opțională pentru toate modelele noi echipate cu sistemul MZD Connect.

Mazda introduce Apple Car Play si Android Auto

Acesta le va permite clienților care dețin un telefon iPhone să utilizeze Apple CarPlay și să acceseze telefonul, să trimită mesaje, să asculte Apple Music și să navigheze cu Apple Maps cu ajutorul Siri sau al sistemului MZD Connect, toate în mișcare dar în siguranță. Android Auto va fi disponibil, de asemenea, ca un update opțional, și va oferi o gamă similară de opțiuni pentru clienți cu telefoane pe bază de Android.

Totodată, posesorii automobilelor Mazda existente care sunt echipate cu sistemul multimedia MZD Connect vor putea beneficia de Apple CarPlay și Android Auto.

Odată conectat la MZD Connect prin intermediul unui port USB sau prin Bluetooth, Apple CarPlay poate fi operat cu ajutorul butonului rotativ Mazda HMI Commander și, când vehiculul este staționar, prin intermediul ecranului tactil. Conectat în mod similar, Android Auto poate fi controlat doar prin intermediul butonului rotativ.

Există flexibilitate totală pentru a comuta între Apple CarPlay și sistemul propriu Mazda. Pentru siguranță, CarPlay folosește Siri pentru a citi mesajele primite prin WhatsApp și iMessage. Android Auto folosește Google Voice User Interface pentru a control un set similar de funcții și oferă o tehnologie de navigație îmbunătățită cu mai multe puncte de interes (POI), actualizări constante ale hărții și alte funcții adiționale.

Update-ul, atât hardware, cât și software, va fi disponibil opțional, pe modele noi, dar și pe cele existente dotate cu MZD Connect, începând cu 6 august 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *