free download 78 travel guides written by experts

Maxim lanseaza mult asteptatul single “Noapte fara tine”

Cu siguranta, clipele care raman parca blocate in clepsidra sunt cele petrecute departe de fiinta iubita.

O "Noapte fara tine" pare o adevarata eternitate, insa nu si daca te lasi purtat de iubire si te folosesti de puterea acesteia pentru a curma asteptarea.

Maxim ne ofera un extract de pe coloana sonora a unei povesti de dragoste perfecte prin noul single "Noapte fara tine", scris de nimeni altul decat cel care i-a descoperit si a contribuit decisiv la dezvoltarea lor ca artisti, Adrian Sina.

Videoclipul regizat de Slava Sirbu a fost filmat pe plaiurile dobrogene, axandu-se pe imagini de vis si pe calitatile innascute de actori ale baietilor care s-au folosit excelent de limbajul corpului pentru a transmite mesajul piesei. "Este o melodie de dragoste, acea dragoste pe care o intalnim doar in filme sau in muzica, din pacate", a declarat Alexander Laiu. "Le transmitem oamenilor sa asculte textul si sa iubeasca sincer. E cel mai frumos sentiment pe care il avem in dar de la Dumnezeu. Sa se bucure de fiecare clipa petrecuta alaturi de persoana iubita", a spus Bogdan Medvedi. Alexander a adaugat: "Ascultati ce va zice inima si atunci absolut totul va fi posibil, atunci povestea va deveni realitate".

In timpul filmarilor, baietii au avut de infruntat doi "dusmani" statornici carora le-au venit de hac in final: "Seara nu mai stiam ce sa fac numai sa scap de tantari. Am incercat sa le si cant Noapte fara tine, dar ce credeti? Veneau tot mai multi", ne-a marturisit Bogdan. "Amuzant a fost cum ne ascundeam toti de soare, a fost exagerat de cald", a povestit si Alexander.


Regia: Slava Sirbu

Cu toate acestea, baietii s-au simtit foarte bine pe platourile de filmare, dovada fiind si rezultatul final al videoclipului. "Mi-a placut foarte mult, am filmat cu Slava Sirbu, un baiat de nota 10 (si nu pentru ca e din Chisinau, la fel ca mine, ha ha). Am lucrat din placere si atunci cand muncim cu drag, rezultatul este pe masura", a declarat Alexander.

Bogdan, Gabi, Marcus si Alexander se pregatesc si de o petrecere data in cinstea noului single marti, 18 august, in clubul The Story, incepand cu ora 22:00. Fara sa dea in vileag detalii, invitandu-i pe fani sa le descopere alaturi de trupa, la fata locului, Bogdan a promis ca va fi "un super show, cu invitati surpriza. O sa cantam si o sa ne distram impreuna, vreau sa ne adunam cat mai multi si sa petrecem pana dimineata".

Asadar, dupa ce ne-au impartit "Sarutari Criminale", ne-au cantat "Vreau sa te…" si ne-au facut sa ne simtim "Atat de bine", cei patru baieti nu concep sa petreaca o "Noapte fara tine".

Cu trofee adjudecate anul trecut la Romanian Music Awards, Media Music Awards si Premiile Radio Romania, o carisma deosebita si un portofoliu de hituri de invidiat, Maxim este cu siguranta una dintre cele mai de succes trupe romanesti din ultimul deceniu.

Bucuresti, 18.08.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *