free download 78 travel guides written by experts

Maxim de gaming, maxim de performanta

Pentru că jocurile preferate nu reprezintă doar momente de relaxare, ci adevărate provocări cărora trebuie să le răspunzi, platforma online www.eflamingo.ro îţi aduce maximul de performanţă pentru jocurile tale: consola PSP 3000, într-un pachet ce include şi ultimul joc al seriei Fifa.  

FIFA 2009 se distinge prin grafica impresionantă, noi opţiuni de management ale echipei tale favorite, posibilitatea de a coordona un singur jucător preferat, viteza  sporită a fotbaliştilor şi multiple scheme tactice care redau cea mai apropiată senzaţie a jocului. Toate aceste opţiuni sunt cu atât mai antrenante prin suportul oferit de tehnologia consolei PSP 3000.

Faţă de modelul anterior PSP 2000, noua consolă oferă iubitorilor de jocuri un microfon încorporat pentru a ţine legătura cu „adversarii” chiar în timpul jocului, un sistem video output pentru conectarea consolei la televizor, şi un ecran dotat cu un grad redus al reflexiei, care se comportă exccelent şi în condiţii naturale de luminozitate. În plus, rata de refresh al acestuia este de două ori mai mare decât cea a ecranului PSP 2000, iar profunzime culorilor este mărită, ceea ce asigură o experienţă intensă de gaming.

Pachetul compus din consola PSP 3000 şi jocul FIFA 2009 este disponibil pe platforma online www.eflamingo.ro la preţul de 799 RON.

Specificaţii PSP 3000:
·    Frecvenţă procesor 333 MHz
·    Memorie RAM 64MB
·    Tip ecran: TFT 4.3 inch (16:9), 16.7 milioane culori, rezoluţie 480 x 272
·    Boxe stereo integrate
·    Wireless LAN (WI-FI)
·    Baterie Li-Ion
·    Suport USB (USB2.0)
·    Microfon
·    Slot Memory Stick Duo™
·    Încărcare prin USB
·    Baterie (1200mAh)

Bucuresti, 06.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *