free download 78 travel guides written by experts

Maxi Toys s-a deschis in Plaza Romania

Plaza RomaniaDe curând a fost inaugurat un nou magazin în Plaza România – Maxi Toys, care ocupă o suprafaţă de 176,21 de metri pătraţi şi se află la parter.

Noul magazin din Plaza România îi aşteaptă pe cei mici cu o gamă extinsă de jucării – inclusiv branduri proprii (Qweenie, Rusher, Oasis, Tapioca, Kid’s world, My music style)- , de peste 2500 de produse de calitate, la prețuri accesibile. Copiii au la dispoziţie puzzle-uri, păpuşi, jucării de pluş, articole aniversare, costume de carnaval, minimodele, jocuri (educative, pentru familie, de călătorie, etc), dar şi jucării de exterior. Spaţiul comercial Maxi Toys, situat la parterul mall-ului Plaza România, este de de 176,21 de metri pătraţi.

Potrivit reprezentanţilor Maxi Toys, “misiunea noastră este să îmbunătățim experiența cumpărăturilor pentru orice familie prin oferirea unor servicii profesioniste”. Filosofia retailerului este concentrată în sloganul “Mai mult decât jucării”, iar mascota lui este ursuleţul Max.

 Maxi Toys - Plaza Romania

Maxi Toys, unul din cei mai mari retaileri de jucării din Europa, a intrat pe piaţa din România în vara anului trecut, drepturile de francizare fiind deţinute de Nicoro Trading, unul dintre cei mai importanţi distribuitori de jucării la nivel naţional.
Primul magazin Maxi Toys a fost deschis în Franţa, în 1992 – compania fiind fondată în 1989 -, iar francizarea a început în 1998. Din 1997, Maxi Toys este parte a consorţiului olandez Blokker Holding, cu o cifră de afaceri anuală de aproape trei miliarde de euro, care mai deţine 500 de magazine de jucării sub brandurile Intertoys şi Bart Smit. Retailerul Maxi Toys deţine, în prezent, 240 de magazine în Belgia, Luxemburg, Franţa, Elveţia, Italia, Turcia şi Maroc.

Deschiderea magazinului Maxi Toys face parte din strategia de modernizare a Plaza România.

Bucuresti, 09.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *