free download 78 travel guides written by experts

Maxcase prin Intend Computer

Începâd din luna martie, Intend Computer distribuie produsele Maxcase în România. Ca importator direct, Intend Computer îşi propune să ofere noi alternative pentru acoperirea cererii mari de produse cu raport ridicat preţ/performanţă. Astfel pe piaţa românească vor fi prezente produsele Maxcase, constând în carcase şi surse de alimentare.

Toate produsele Maxcase vor fi disponibile în magazinele Intend Computer din Cluj-Napoca.

Maxcase Technology (Shenzhen) Co., Ltd., subsidiar Meilianxun Enterprise Co.,Ltd. fondată în 1993, este specializată în producerea carcaselor şi a surselor de alimentare PC.

Buna organizare a firmei, tehnologia profesionistă garantează calitatea produselor, fiecare produs fiind testat şi ambalat la cele mai înalte standarde cu scopul de a servi nevoilor clienţilor.

Maxcase urmăreşte inovarea în industria IT, propunându-şi să domine această industrie, prin îmbunătăţirea continuă a produselor cu scopul de a oferi cele mai bune servicii cu un grad ridicat al calităţii.  

Puteţi obţine mai multe informaţii privind produsele Maxcase oferite de Intend Computer accesând adresele www.intend.ro, respectiv www.maxcase.com.cn. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *