free download 78 travel guides written by experts

MaxCAD si-a relansat site-ul www.maxcad.ro

MaxCAD, cel mai important reseller Autodesk şi Centru de Instruire şi Certificare Autorizat Autodesk, anunţă relansarea paginii web www.MaxCAD.ro. Cu un design nou, modern şi interactiv, site-ul oferă utilizatorilor acces rapid la informaţiile de specialitate de care au nevoie.

www.MaxCAD.ro este organizat în secţiuni de interes atât pentru inginerii proiectanţi, cât şi pentru factorii de decizie, cu informaţii utile despre produsele software din portofoliul MaxCAD: aplicaţiile Autodesk destinate pieţelor de proiectare mecanică, arhitectură, construcţii, infrastructură şi softurile complementare dezvoltate de StudioArs Croaţia, CadApps Australia, GTX, TRL Software, Savoy Computing şi AGA CAD.

Având o structură informaţională modificată, noul site are opt secţiuni principale care prezintă funcţionalităţile aplicaţiilor software comercializate (Produse), cele mai bune oferte de preţ pentru achiziţionarea acestora (Promoţii), oferă acces la cele mai importante ştiri şi evenimente cu privire la soft-urile distribuite (Ştiri), informaţii despre cursurile organizate în cadrul propriului Centru de Instruire Autodesk (Cursuri), despre obţinerea unor acreditări profesionale în utilizarea aplicaţiilor Autodesk (Certificare) şi informaţii tehnice referitoare la produsele oferite (Asistenţă). Noutăţi referitoare la licenţiere, abonamentul de subscripţie, contractul de licenţă şi cele mai interesante studii de caz sunt prezentate în secţiunea Resurse, iar vizitatorii sunt invitaţi să completeze formulare online de contact pentru a obține informații și răspunsuri legate de problematici specifice: Ofertă, Prezentarea live a aplicaţiilor, Training, Certificare, Suport tehnic şi CD trial, cuprinse în secţiunea Cereri.

„Relansarea site-ului într-o formă grafică nouă face parte din strategia noastră de îmbunătăţire a comunicării cu utilizatorii, prin oferirea de servicii de consultanţă, vânzare, suport tehnic şi instruire de cea mai bună calitate şi facilitarea accesului la informaţiile necesare. Ne dorim o relaţie sinceră şi directă cu utilizatorii aplicaţiilor pe care le comercializăm, iar noul site ne facilitează acum acest obiectiv", a declarat Dana Truţă, Director General MaxCAD.

Utilizatorii interesaţi să fie la curent cu ultimele noutăţi despre aplicaţiile software de proiectare asistată de calculator şi evenimentele organizate se pot înscrie la newsletter-ul MaxCAD.

Pentru mai multe informații vă invităm să accesaţi www.MaxCAD.ro.

Bucuresti, 19.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *