free download 78 travel guides written by experts

MaxCAD participa la Targul Tehnic International Bucuresti (TIB) 2008

MaxCAD, reseller autorizat Autodesk, vă invită la standul Autodesk de la TIB în data de 7 octombrie, prima zi de deschidere a Târgului Tehnic Internaţional Bucureşti (TIB) 2008.

În cadrul standului 39, Pavilion 45, Romexpo, veţi fi întâmpinaţi de expertul MaxCAD în proiectarea mecanică, Ing. Răzvan Stancu. Cu acest prilej, aveţi şansa să descoperiţi cele mai noi funcţionalităţi ale soluţiei Autodesk Digital Prototyping pentru proiectare mecanică, prin demonstraţii practice de utilizare în proiecte a aplicaţiilor Autodesk Inventor şi AutoCAD Mechanical. În cadrul standului puteţi afla mai multe detalii despre facilitatea de achiziţie a aplicaţiilor Autodesk oferită de MaxCAD – plata în tranşe eşalonate.

„Vă aşteptăm în cadrul standului Autodesk pentru a vă prezenta practic cele mai noi facilităţi ale soluţiei Autodesk Digital Prototyping, dar şi pentru a vă explica în ce constau avantajele subscripţiei la software-ul de proiectare Autodesk din portofoliul MaxCAD. În plus, ne este util să vă cunoaştem nevoile de instruire pentru a adapta programul nostru de training la necesităţile dvs.”, a menţionat Ing. Răzvan Stancu, expert MaxCAD în proiectare mecanică.

Implementările MaxCAD s-au dovedit a fi de succes în cadrul unor companii precum PETROM, Centrul de Inginerie Tehnologică pentru Obiective Nucleare (CITON), Aker Tulcea, Eurobody etc. Proiectanţii acestor companii au obţinut certificări Autodesk ca urmare a instruirii la care au participat în centrul ROCADA al MaxCAD.

Tot în cadrul TIB, Autodesk va organiza conferinţa cu titlul "Autodesk Digital Prototyping", în data de 9 octombrie, începând cu ora 14.00, Sala Cupola. La această întâlnire participă, printre alţi invitaţi, Dl. Marin Voinea, Director General FEPA, Dl. Peter Priesol, Consultant Vânzări pentru Industria Mecanică Autodesk, şi Dl. Victor Pânzaru, Director General în cadrul MCTI.

TIB – Târgul Tehnic Internaţional Bucureşti – se află anul acesta la a XXXIV-a ediţie, desfăşurându-se în perioada 07-11 octombrie. TIB 2008 este găzduit de Complexul Expoziţional ROMEXPO, expozanţii ocupând întreg spaţiul disponibil. Începând de mâine un număr de 968 de firme îşi vor prezenta ofertele pe o suprafaţă de 52.000 de metri pătraţi. Dintre firmele participante, 56% sunt româneşti, restul fiind străine, din 25 de ţări.

Bucuresti, 06.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *