metalshow

MaxCAD International promoveaza ARD in Republica Moldova

MaxCAD Internaţional, distribuitorul european al soluţiilor CadApps Australia, a participat joi, 23 octombrie, la evenimentul organizat de către firma Romsym Data Chişinău, distribuitor al soluţiilor Autodesk în Republica Moldova, MaxCAD Internaţional prezentând aplicaţia Advanced Road Design (ARD).  

La eveniment au fost prezenţi peste 30 de participanţi, reprezentanţi ai companiilor care utilizează aplicaţii de  proiectare CAD, dar şi studenţi şi profesori ai Universităţii Tehnice de Construcţii din Chişinău. Autodesk a fost reprezentat de către Paul Lipovanciuc, AEC Channel Manager Autodesk pentru Europa de Sud-Est. Din partea MaxCAD Internaţional a participat Cristian Dumitrescu – CEO MaxCAD şi Florin Balcu – General Manager, care a susţinut o prezentare a utilizării practice în proiectarea de infrastructură a aplicaţiei ARD.

„Infrastructura din Republica Moldova trebuie să se dezvolte într-un ritm susţinut, iar aplicaţia Advanced Road Design este potrivită exact pentru necesităţile de proiectare cu productivitate sporită. Oraşul Chişinău găzduieşte o universitate recunoscută pentru calitatea profesorilor şi a nivelului de specializare pe care îl oferă studenţilor săi. Astfel, prin aprofundarea aplicaţiilor CAD specializate, aceştia au capabilitatea de a vedea în viitor şi a conduce spre evoluţia infrastructurii, baza de dezvoltare al oricărui stat”, a declarat ing. Florin Balcu.

Cu acest prilej, MaxCAD a iniţiat şi traducerea soluţiei Advanced Road Design în limba rusă. Aplicaţia ARD este tradusă în limba engleză, limba română şi limba poloneză, cu standarde de proiectare implementate.

Advanced Road Design, aplicaţia dezvoltată de CadApps Australia şi distribuită de MaxCAD International, reprezintă soluţia completă pentru proiectarea drumurilor în mediul AutoCAD Civil 3D. Advanced Road Design este distribuit de peste trei ani de firma MaxCAD Internaţional având standarde adaptate fiecărei ţări.

Bucuresti, 30.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *