free download 78 travel guides written by experts

MaxCAD International doneaza software Universitatii Tehnice din Republica Moldova

MaxCAD Internaţional, distribuitorul european al soluţiilor CadApps Australia şi unic distribuitor în România şi în Moldova al soluţiilor Studio ARS, donează software în valoare de 105.000 de euro către Universitatea Tehnică a Moldovei, Facultatea de Urbanism şi Arhitectură. Ing. Nicoleta Scarlat, expert în infrastructură a firmei MaxCAD Internaţional, a susţinut o prezentare în Republica Moldova în data de 10 decembrie cu prilejul donaţiilor de software Advanced Road Design, Canalis şi Hydra. La prezentare au asistat circa 40 de participanţi, studenţi şi profesori din cadrul universităţii care conduc cursurile de proiectare asistată la nouă specialităţi ale facultăţii.
“Donaţia făcută de către firma MaxCAD International România în licenţe Advanced Road Design şi licenţe URBANO (Hydra şi Canalis), respectiv donaţia făcută de către Romsym Data din Chişinău de licenţe AutoCAD Civil 3D 2009 către Universitatea Tehnică a Moldovei deschide calea noii generaţii de proiectanţi către eficienţă prin flexibilitate şi reducerea considerabilă a timpului necesar realizării unui proiect de infrastructură – drumuri, reţele de alimentare cu apă potabilă şi sisteme de canalizare”, a declarat ing. Nicoleta Scarlat.

Donaţia MaxCAD Internaţional a constat în licenţe ale aplicaţiei Advanced Road Design (ARD) cu o valoare comercială de 45.000 de euro către Catedra de Căi Ferate, Drumuri şi Poduri şi licenţe furnizate de firma StudioARS: Canalis şi Hydra către Catedra de Ecotehnie, Management Ecologic şi Ingineria Apelor cu o valoare comercială de 60.000 de euro.

“Suntem ferm convinşi că acest moment va conduce la îmbunătăţirea cunoştinţelor studenţilor necesare pentru executarea proiectelor de an şi a tezelor de licenţă la specialităţile ce ţin de proiectarea drumurilor, sistemelor de apă şi canalizare, arhitecturii şi designului”, a declarat conf. dr. Sergiu Calos, Decanul Universităţii Tehnice a Moldovei, Facultatea de Urbanism şi Arhitectură.
Aplicaţia software ARD proiectează rapid şi eficient intersecţii, intersecţii complexe cu sens giratoriu, străzi, intrări; realizează proiecte de reconstrucţie şi reabilitare de drumuri. ARD este un software deja recunoscut în România şi în Europa datorită facilităţilor oferite, dar şi datorită distribuitorului său local, firma MaxCAD, şi european, firma MaxCAD International. StudioArs oferă software complementar Autodesk pentru proiectarea sistemelor de canalizare – aplicaţia Canalis şi aplicaţia Hydra – pentru proiectarea sistemelor de distribuţie de apă.

Bucuresti, 15.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *