Kinodiseea

MaxCAD International distribuie ARD in tarile scandinave

MaxCAD International, unic reprezentant pentru Europa al CadApps Australia, anunţă încheierea unui nou parteneriat de distribuţie a aplicaţiei Advanced Road Design (ARD) cu compania suedeză CAD Quality AS, cel mai bun reseller autorizat Autodesk pentru toate domeniile de proiectare. În urma semnării acestui acord, CAD Quality AS va distribui ARD în Norvegia, Suedia, Danemarca şi Finlanda.

„Ne bucurăm de experienţa şi de poziţia de leader a noului nostru partener CAD Quality AS pe piaţa din ţările scandinave şi am încredere că în scurt timp inginerii proiectanţi de drumuri din această zonă vor beneficia de avantajele aplicaţiei ARD. Noul parteneriat reprezintă un pas important în realizarea obiectivului nostru ca ARD să devină leader internaţional pe piaţa proiectării drumurilor”, a declarat ing. Florin Balcu, director general MaxCAD International.

Advanced Road Design (ARD) reprezintă soluţia completă pentru proiectarea drumurilor pe platforma AutoCAD Civil 3D. CadApps Australia, dezvoltatorul ARD, distribuie aplicaţia în ţări precum Statele Unite ale Americii, Canada, India, Sri Lanka, Noua Zeelandă şi Australia. Prin intermediul firmei MaxCAD International ARD este distribuită în România, Polonia, Croaţia, Bosnia-Herţegovina, Bulgaria, Republica Moldova, Norvegia, Suedia, Danemarca şi Finlanda, compania fiind în demersuri avansate pentru extinderea reţelei de distribuţie în Italia, Franţa, Belgia, Luxemburg, Olanda, Rusia, Ucraina, Bielorusia, Serbia, Muntenegru, Republica Cehă şi Slovacia.

MaxCAD International continuă extinderea distribuţiei aplicaţiei specializate de proiectare de drumuri ARD, întrucât, în această perioadă de criză declanşată la nivel mondial, guvernele ţărilor investesc în infrastructură pentru crearea de noi locuri de muncă şi pentru susţinerea economiei naţionale.

„Suntem dedicaţi construirii unei reţele de distribuţie puternice care să ne ajute să ne consolidăm poziţia pe piaţa internaţională. Avem convingerea utilităţii practice pe care o aduce această aplicaţie proiectantului de drumuri, simplificând situaţiile specifice de proiectare”, susţine Cristian Dumitrescu, CEO MaxCAD International.

Ca prim demers în activitatea de distribuţie pentru ţările scandinave, ing. Florin Balcu, director general al MaxCAD International şi expert în infrastructură, a susţinut la sfarşitul lunii martie o prezentarea tehnică a aplicaţiei ARD pentru inginerii firmei CAD Quality în cadrul biroului norvegian al firmei. La prezentare au participat şi companii de renume din domeniul proiectării de drumuri precum Ramboll Danemarca, Cowi Danemarca etc.

Dintre companiile care utilizează aplicaţia ARD în proiecte de construcţie şi reabilitare drumuri amintim Greenman Pedersen, Connel Wagner, Colas România, Diwi Consult International România, DP Consult, Blizzard Design Group Typsa, Poyry, DRDP Timişoara, Proiect Bucureşti, Inocsa Ingineria Spania, Drumex etc.

MaxCAD International este unic reprezentant pentru Europa al CadApps Australia şi oferă utilizatorilor săi consultanţă tehnică, instruire şi servicii de implementare software. Experţii MaxCAD International deţin cea mai bună expertiză tehnică în proiectarea de drumuri, realizând peste 600 de implementări ale aplicaţiei specializate ARD. MaxCAD International distribuie ARD în România, Polonia, Croaţia, Bosnia-Herţegovina, Bulgaria, Republica Moldova, Norvegia, Suedia, Danemarca şi Finlanda, fiind în demersuri avansate pentru extinderea reţelei de distribuţie în Italia, Franţa, Belgia, Luxemburg, Olanda, Rusia, Ucraina, Bielorusia, Serbia, Muntenegru, Republica Cehă si Slovacia. Pentru mai multe detalii despre companie vizitaţi www.maxcadinternational.eu.

CAD Quality AS este cel mai bun reseller autorizat Autodesk pentru toate domeniile de proiectare având o cifră de afaceri de peste 40 mil. de Euro. Firma suedeză este prezentă în toate ţările scandinave.

CaddAps Australia este dezvoltatorul aplicaţiei Advanced Road Design (ARD) alături de firma Bloomfield Computing. Dr. Ing. Peter Bloomfield, Developer Engineer, este programatorul principal al aplicaţiei Advanced Road Design (ARD). În 1986 a dezvoltat CivilCad, aplicaţie software care în scurt timp  a devenit soluţia standard de proiectare drumuri în Australia. În 1990, Topcon a cumpărat software-ul şi a fost integrat în instrumentele de survey proprii. În Australia CivilCad este încă cel mai utilizat software de drumuri cu peste 10.000 de licenţe vandute în întreaga lume. Începând cu anul 2000 Peter Bloomfield a dezvoltat Advanced Road Design (ARD) peste platformele Land Development Desktop şi AutoCAD Civil 3D. Curând, aplicaţia a fost adoptată de proiectanţii de drumuri din Australia şi Noua Zeelandă.
   
Autodesk Inc. este lider mondial în dezvoltarea de aplicaţii software de proiectare 2D şi 3D destinate pieţelor de proiectare mecanică, arhitectură, construcţii, infrastructură, media şi entertainment. Din momentul apariţiei pe piaţă a aplicaţiei AutoCAD, în 1982, Autodesk a dezvoltat cel mai mare portofoliu de soluţii complete pentru modelare digitală 3D, oferind utilizatorilor posibilitatea de a-şi testa ideile înainte de a le pune în practică. Companiile aflate în clasamentul „Fortune 1000” se bazează pe instrumentele oferite de Autodesk pentru a vizualiza, simula şi analiza performanţa în condiţii reale, încă de la primele faze ale procesului de proiectare, pentru a economisi timp şi bani, pentru a creşte productivitatea şi calitatea produselor şi pentru a susţine procesul de dezvoltare. Pentru mai multe informaţii despre compania Autodesk, cu sediul în San Rafael, California, vizitaţi:  //international.autodesk.com.

Bucuresti, 06.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *