free download 78 travel guides written by experts

MaxCAD devine furnizor de formare profesionala

MaxCAD a fost autorizat ca furnizor de formare profesională de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării prin Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor (CNFPA).

Cursurile de perfecţionare a specialiştilor în domeniul proiectării asistate de calculator vor fi organizate în cadrul Centrului de Instruire Autorizat Autodesk (ATC) al firmei MaxCAD – ATC ROCADA, unde, de-a lungul celor peste 12 ani de funcţionare, s-au format mii de proiectanţi din toată ţara.

Printre cele mai importante produse software pentru care MaxCAD oferă instruire în calitate de furnizor de formare profesională se numără AutoCAD, Autodesk Inventor, AutoCAD Map 3D, AutoCAD Civil 3D, AutoCAD Architecture, Advanced Road Design (ARD), Canalis, Hydra etc. ROCADA este singurul ATC din România acreditat pentru susţinerea de cursuri pentru Revit Architecture şi AutoCAD MEP, soluţii software dedicate arhitecturii şi instalaţiilor.

„MaxCAD vine în sprijinul inginerilor proiectanţi din toate industriile, organizând cursuri ce asigură dobândirea competenţelor profesionale corespunzătoare standardelor ocupaţionale, utile în desfăşurarea activităţii cu un personal calificat. Suntem mândrii că ATC ROCADA este singurul Centru de Formare Profesioanală acreditat de autorităţile române competente pentru organizarea de cursuri pentru soluţiile software Autodesk ”, a declarat ing. Florin Balcu, director general MaxCAD.

Toate programele de formare profesională organizate de MaxCAD se finalizează cu eliberarea de certificate de absolvire recunoscute la nivel naţional de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi de Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării.

Pentru finanţarea acestor cursuri, firmele din România pot accesa, începand din 31 martie 2009, fonduri europene în valoare de 56 mil. euro. Anul acesta, aproximativ 100.000 de persoane vor beneficia de programe de îmbunătăţire profesională.

Cursurile organizate de MaxCAD au un nivel înalt de specializare şi profesionalism, fiind susţinute de instructori autorizaţi. Experţii MaxCAD au cele mai bune cunoştinţe tehnice despre produse, calităţi didactice şi experienţa practică îndelungată, necesare pentru formarea proiectanţilor în CAD.

Pentru a afla mai multe detalii despre cursurile de perfecţionare în domeniul proiectării asistate de calculator pe care firma MaxCAD le organizează, precum şi despre posibilităţile de finanţare de care puteţi beneficia, vă rugăm să ne contactaţi la email: office@maxcad.ro.

Bucuresti, 07.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *