metalshow

Max TV si-a triplat numarul de utilizatori in 2006

consolidându-şi poziţia a doua pe piaţa televiziunii digitale din România

Digital Cable Systems (DCS), compania care deţine platforma digitală de televiziune prin satelit Max TV, a anunţat că şi-a triplat numărul de utilizatori în 2006, de la 20.000 la începutul anului, la 65.000 în luna decembrie. DCS îşi consolidează astfel poziţia secundă în rândul celor 5 platforme de pe piaţa televiziunii digitale din România, într-un mediu concurenţial plin de provocări.

Pentru anul 2007, Digital Cable Systems intenţionează să dezvolte un amplu program de reorganizare, având ca obiectiv central extinderea portofoliului de clienţi prin atragerea unui număr semnificativ de utilizatori de servicii de cablu. Acest demers se va baza pe un sistem de vânzări încrucişate (cross-selling), ce va combina servciile digitale cu cele de cablu. În ceea ce priveşte baza de utilizatori, compania intenţionează să-şi accelereze ritmul de creştere şi îşi propune ca la sfârşitul lui 2007 numărul total de abonaţi să ajungă la 350.000, dintre care 150.000 de utilizatori de servicii digitale şi 200.000 de abonaţi la serviciile de cablu.

În acelaşi timp, compania se pregăteşte să-şi consolideze prezenţa la nivel naţional prin deschiderea a 20 de centre zonale, din dorinţa de a asigura o mai bună comunicare atât cu utilizatorii serviciilor Max TV, cât şi cu distribuitorii locali. De asemenea, în ceea ce priveşte distribuţia serviciilor sale la nivel naţional, compania intenţionează să-şi mărească numărul de parteneri până la 1.000 în decembrie 2007.

Digital Cable Systems intenţionează ca şi în 2007 să-şi mărească numărul de canale din portofoliu, prin intermediul satelitului Sirius. Compania şi-a propus să pună la dispoziţia utilizatorilor şi aplicaţii de tipul video on demand sau televiziune interactivă. DCS îşi bazează servciile pe tehnologie de ultimă oră, unul dintre principalele sale avantaje în raport cu concurenţa fiind calitatea impecabilă a imaginii şi sunetului, datorită puterii semnalului oferit de satelitul Sirius.  

“Piaţa românească a televiziunii prin satelit a înregistrat o dinamică fără precedent în 2006 şi promite să menţină aceeaşi tendinţă şi în 2007. În aceste condiţii, Digital Cable Systems intenţionează să ofere în continuare aceleaşi servicii de calitate, bazându-se pe principalele atuuri ale Max TV: calitate excepţională a imaginii şi sunetului, tehnologii de ultimă oră, ofertă flexibilă, preţ accesibil, portofoliu amplu de canale şi, nu în ultimul rând, comunitatea de distribuitori din toată ţara care reprezintă pentru noi parteneri de încredere”, a declarat Gheorghe Minea, preşedintele DCS.  

Bucuresti, 28.2.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *