free download 78 travel guides written by experts

Max-Relax a relaxat concurentii la Cupa Presei la LaserMaxx

Duminica, 21 iunie, Max-Relax a participat ca partener la Cupa Presei organizata la LaserMaxx. Concurentilor li s-a oferit de catre kinetoterapeutii Max-Relax un masaj profesionist bine meritat intre partidele de joc.

Printre echipele care au participat la competitie au fost: Radio Guerrilla, Radio ZU, Adevarul, Playboy la Maxim, Bolero, Wall Street, 24 FUN, Cariere.

Echipa care a reprezentat Adevarul a reusit sa castige pentru al doilea an consecutiv trofeul Cupa Presei la laser tag, pus la bataie de LaserMaxx Romania. Locurile doi si trei au fost ocupate de Radio Guerrilla si Playboy la Maxim.

Despre Max Relax
Max Relax este cea mai profesionista companie din Romania in industria relaxarii. Din dorinta de a fi cei mai buni ne axam serviciile exclusiv pe specializarea On-site Chair Massage si oferim astfel cele mai inalte standarde.
Infiintata din anul 2005, Max Relax numara peste 15 terapeuti si este intr-o continua dezvoltare datorita cerintelor tot mai mari ale companiilor.
Incepand din luna iunie Max-Relax si-a inceput extinderea serviciilor in cele mai importante orase ale tarii, prima locatie fiind Cluj-Napoca.

Despre On-Site Chair Massage
On-Site Chair Massage este o sedinta de masaj profesionist, executata de catre un kinetoterapeut, chiar la biroul sau la evenimentul dumneavoastra.
Sedinta dureaza intre 5 si 20 de minute (cat o pauza de cafea), se realizeaza peste haine si elimina tensiunea din zonele cheie: cap, ceafa, spate, umeri, brate si maini.


{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *