metalshow

Max Frost a lansat un nou EP – “Intoxication”

Max Frost a anuntat data de lansare pentru noul sau EP, "Intoxication". Acesta va fi disponibil incepand cu data de 25 septembrie 2015.

Materialul, care ii urmeaza lui "Low High Low" – un EP foarte bine primit de public – se remarca indeosebi prin noul single "Withdrawl". Premiera piesei a avut loc saptamana trecuta pe blogul de muzica Indie Shuffle si s-a propulsat pe prima pozitie in topul "Most Popular Tracks on Blogs Now" realizat de Hype Machine.

Frost va sarbatori lansarea noului EP printr-un turneu american de proportii in care va fi insotit de Austinites Wild Child. Startul acestuia va fi dat pe 7 octombrie la San Diego.

Frost a petrecut cea mai mare parte a anului intre studio si scena, bifand numeroase aparitii spectaculoase la festivalurile South By Southwest (SXSW) si Firefly Music Festival, iar in curand urmeaza sa ia parte la ACL Festival in Austin si TX’s Parish.

Desemnat atat de NPR, cat si de Rolling Stone drept un artist la care trebuie sa fim atenti, Max Frost si-a dobandit aprecierile gratie imbinarii electrizante de soul, funk, hip-hop, pop si muzica electronica, o reteta care a condus single-ul de debut "White Lies" in publicatii precum Interview, Billboard sau NPR Music.

In aprilie 2013, lansarea single-ului "White Lies" a facut senzatie clasandu-se in topul clasamentului "Most Popular Tracks on Blogs Now" intocmit de Hype Machine timp de doua luni la rand. Paste Magazine a comparat piesa cu "un soc de energie" adaugand-o pe lista celor mai bune din 2013.

Foto: Catie Laffoon

Bucuresti, 09.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *