free download 78 travel guides written by experts

Mawgli vrea sa conviga publicul de vocea sa

După ce a ajuns la duel, concurentul X Factor nu mai vrea corefgrafie

Mawgli, concurentul X Factor salvat duminică de Paula Seling vrea să convingă că merită să câştige X Factor. Dezamăgit că publicul şi juriul au apreciat mai mult prezenţa sa scenică şi coregrafia sofisticată, decât calităţile vocale, Ovidiu Nae (Mawgli) e determinat să arate că are voce. Tânărul încearcă să-şi convingă mentorul să îl lase să cânte sâmbătă fără coregrafie.

Cei 12 finalişti X Factor au strălucit la propiru sâmbătă seara într-un spectacol de senzaţie: prima gală live X Factor. Voci extraordinare, coregrafii senzationale, un decor spectaculos, cea mai mare scenă de sticlă din România, artişti în devenire cu look de super star. Pentru prima dată la X Factor, telespectatorii au avut un cuvânt de spus. De sâmbătă seara până duminică la încheierea televotingului, telespectatorii şi-au putut vota favoriţii. Publicul a salvat 10 concurenti, insa Cristian Parmac şi Ovidiu Nae au însumat cele mai puţine voturi şi au fost nevoiţi să intre în confurntare directa.

Cristian Parmac este cel care a părăsit competiţia, însă a făcut-o cu fruntea sus, în apaluzele juraţilor, colegilor şi publicului. Decizia finală i-a aprţinut Paulei Seling şi, deşi prestaţia lui Cristian de duminică seara, la duel, a fost foarte bună, Paula nu a fost convinsă că are şanse mai departe şi l-a salvat pe Ovidiu Nae.

Acesta din urmă, speriat de eventuaitatea unei situaţii similare şi la acest sfârşit de săptămână, încearcă să-şi convingă mentorul, pe Mihai Morar, să îl lase să cânte fără coregrafie. Mawgli ştie că în doar o săptămână nu poate rezolva micile sincope de respiraţie, dar că, în timp, ele vor fi remediate şi că ar fi păcat să părăsească show-ul înainte de a arăta tot ce poate. În plus, în weekendul trecut, a avut cea mai complexa coregrafie din concurs, asta şi datorită faptului că el este dansator. Acum, tânărul vrea să îşi pună în evidenţă şi calităţile vocale, în cea de-a doua gală live X Factor, solicitând o melodie dificilă, dar care să nu aibă o coregrafie complicată.

Decizia îi aparţine însă mentorului său, Mihai Morar.

Tema celei de-a doua gale live X Factor, difuzată de Antena 1 sâmbătă, 5 noiembrie este: muzică românească. Concurenţii vor interpreta melodii din repertoriul artiştilor din ţara noastră, dar şi de această dată melodia pe care o vor avea de cântat le va fi dată de mentorul lor. De decizia mentorului în ceea ce priveşte melodia aleasă, dar şi de modul în care 11 concurenţi rămaşi în concurs vor reuşi să convigă telespectatorii că merită să le acorde voturile lor, depinde deznodământul celei de-a doua săptămâni de gale live X Factor. Tensiunea creşte pe măsură ce numărul lor devine tot mai mic. Cum vor evolua în continuare, telespectatorii vor putea vedea urmărind în fiecare sâmbătă de la 20.20 şi duminica, de la 21.45, galele X Factor live.

Bucuresti, 02.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *