free download 78 travel guides written by experts

Mattyas si Kristina S. pun Europa pe jar cu “Secret Love”

Două voci magnifice, un ritm irezistibil și o idilă fierbinte. Iată “secretul” celui mai nou hit al verii 2010, lansat recent de Mattyas și Kristina S.: “Secret Love”. Piesa face senzație la posturile de radio și în cluburile din Grecia și Cipru, Serbia, Albania, Polonia, Croatia și promite să seducă toată Europa.

În plină vară, Mattyas și Kristina S. ne propun o “iubire secretă” cu ritm pasional, tocmai bună să ne stârnească imaginația. “Secret Love” s-a lansat în 4 variante: engleză, greacă, extended mix și radio edit. La scurt timp dupa lansare, melodia i-a cucerit pe iubitorii de muzică dance, versiunea în greacă urcând pe pozițiile fruntașe ale topurilor difuzate de posturile radio elene. Apoi, hitul a început să răsune și în cluburile din Cipru, Serbia, Albania, Croația și Polonia, iar în curând se va lansa în Olanda, Belgia și Luxemburg, propulsându-i astfel pe cei doi artiști pe scena internațională.

Originară din Atena, Kristina S. a colaborat cu cele mai mari nume din industria muzicală locală, în timp ce artistul român denumit acum Mattyas devenea, la rândul său, cunoscut în România prin concertele susținute în toată țara atât individual, cât și împreună cu alți artiști. Acum, iată că pe Kristina S. și Mattyas îi aduce împreună o “iubire secretă” și, după succesul de care piesa se bucură deja, ne așteptam să cucerească, rând pe rând, și celelalte meridiane.

Piesa are un videoclip la fel de incitant ca și ritmul, în care idila secretă dintre protagonisti are un final… surprinzător. Curioși să aflați care e secretul? Il puteți descoperi aici: www.youtube.com/watch?v=nzj5Bcr5r_k

Muzica este semnată de Deepside Deejays. Videoclipul a fost filmat în Atena, iar la realizarea sa au contribuit nume de referință în domeniu, precum Sherif Francis, cunoscut pentru videoclipurile lui Nicko – “Last Summer”, Giorgos Alkaios – “Opa”, Nigma – “Paixe mazi mou” și multe altele. La mai puțin de o săptămână de la filmare, videoclipul “Secret Love” era deja difuzat de televiziunile de profil din Grecia, apoi și de cele din Albania și Cipru, iar fanii români așteaptă deja să-l vadă și la posturile TV din România.

Bucuresti, 10.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *