free download 78 travel guides written by experts

Matteo vrea sa se arunce de la o inaltime de zece metri

Matteo se pregãtește intens pentru participarea la „Splash! Vedete la apã”, show-ul verii la Antena 1. De altfel, el și-a propus ca la aceastã emisiune sã reușeascã sã-și înfrângã teama de înãlțime.“Mi-e foarte teamã de înãlțime!!! Ca sã îmi înving aceastã mare fricã, vreau sã sar de la 10 metri! Cred cã teama asta s-a activat o datã cu maturizarea. Pe mãsurã ce înaintezi în vârstã, începi sã conștientizezi și pericolul…”, ne-a spus Matteo, dupã primele antrenamente.

Pentru a-și atinge obiectivul, Matteo a venit zilnic la antrenamente – și va veni și în sãptãmânile urmãtoare -, a exersat ore întregi, iar rezultatele au început, timid, sã aparã. “Am acceptat sã particip la Splash! pentru cã aici am ocazia sã fac ceva ce nu am mai fãcut pânã acum. E foarte complicat, obositor, dar motivant. Abia astãzi și ieri s-au vãzut oareșce progrese”, a adãugat el.

“Splash! Vedete la apã” va aduce, în curând, în fața telespectatorilor Antenei 1 peste 30 de vedete care se vor întrece într-un spectaculos concurs al sãriturilor în apã. “Splash! Vedete la apã” le va oferi numeroaselor vedete care vor participa la show nu doar un motiv de distracție, ci și ocazia sã-și depãșeascã limitele.

Bucuresti, 13.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *