Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Matteo, exclusiv la Radio 21: “Salam e cel mai talentat om pe care l-am cunoscut vreodata!”

Matteo şi Stella, cei doi artişti talentaţi cunoscuţi pentru colaborarea lor, „Push It”, s-au lăsat dezbrăcaţi de secrete marţi, 12 iunie, în cadrul emsiunii Request 629 de la Radio 21, găzduită de Liviu Hodor între orele 18:00 şi 21:00.

Artiştii au fost invitaţi ai rubricii „Vedete la perete”, în cadrul căreia vedetele stau de vorbă cu fanii pe peretele de Facebook Radio 21, www.facebook.com/radio21, ocazie cu care Matteo a făcut o mărturisireîl admiră foarte mult pe Florin Salam. „Cred că este cel mai talentat om pe care l-am cunoscut vreodată”, spune artistul.

Întrebaţi dacă vor lansa şi un videoclip pentru hitul „Push It”, cei doi îşi asigură fanii că vor avea parte de el curând. „Este gata, mai sunt mici retuşuri de făcut şi săptămâna asta o să-l lansăm. Credeţi-mă că o să va placă şi vouă maxim clipul. Sunt foarte mândru de Roxana, iubita mea, pentru că ea l-a făcut, ea l-a gândit… ea l-a făcut posibil :)). Cristi Stanciu este producătorul clipului.”, povesteşte Matteo.

Intraţi în zona întrebărilor indiscrete, Stella a mărturisit că avut parte de primul sărut la 14 ani, atunci când toate prietenele de ei se sărutaseră deja, iar Matteo a spus că după primul sărut a urmat un „push it”. Tot Matteo a povestit că cea mai nasoală partidă de sex s-a lăsat cu somn: „Nu vă zic însă de care parte”.

Artistul este şi un mare fan al seriei Batman, aşa că pe braţul drept are tatuaje cu Batman, Gotham City şi Joker. „Toată mâna mea dreaptă este povestea Batman. Plănuiesc să ajung pe pectoral cu Two Face, iar pe restul corpului o să îmi adaug cei doi „copii”, căţelul şi pisica mea”, i-a spus Matteo lui Liviu Hodor.

Intervenţiile Stellei şi ale lui Matteo de la Request 629 pot fi ascultate accesând link-ul de mai jos:
//www.radio21.ro/stiri-request-629/matteo-clipul-este-gata-credeti-ma-ca-o-sa-va-placa-si-voua-maxim/.

Bucuresti, 13.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *