free download 78 travel guides written by experts

Matinalii TVR 1 salveaza lumea cu microfonul

Luciana Giurea şi Cătălin Fartaeş, matinalii de la TVR 1, s-au aflat printre prietenii TVR 2 prezenţi la vizionarea specială a filmului „Jocurile Foamei” (The Hunger Games), care a avut loc miercuri seară, în Cinema City Sun Plaza.

Jurnaliştii, bloggerii şi cinefilii prezenţi la eveniment au fost surprinşi înainte de vizionarea filmului de matinalii de la TVR 1, care i-au introdus în atmosferă, simulând luptele, doar că arma lor a fost un microfon.

Filmul „The Hunger Games”, ecranizarea romanului omonim al scriitoarei Suzanne Collins, apărut în România la Editura Nemira, vine cu o distribuţie de excepţie, care-i include pe Donald Sutherland, Woddy Harrelson, Stanley Tucci şi Jennifer Lawrence.

Katniss Everdeen, o tânără de 16 ani din Districul 12, se oferă voluntar ca tribut, în locul surorii ei mai mici. Înainte de a intra în arena de joc, Katniss este pregătită de mentorul său, Haymich Abernathy, un fost campion al Jocurilor, genial interpretat de Woody Harrelson şi de consilierul său de imagine – Cinna, portretizat în film de rock starul Lenny Kravitz.

Distribuţia şi comentariile criticilor l-au convins şi pe Lucian Pîrvoiu („Ora de ştiri”, TVR 2) să accepte provocarea de a vedea „Jocurile Foamei” înainte de premiera oficială în România, care va avea loc pe 23 martie.

Vizionarea a fost organizată de TVR 2 împreună cu Forum Film, distribuitorul filmului în România, şi Cinema City Sun Plaza din Bucureşti. Fotografiile pot fi descărcate gratuit de pe pagina de Facebook TVR 2 – www.facebook.com/fanTVR2 (Foto: Ioana Chiriţă / TVR).

Despre „Prietenii TVR 2 văd primii cele mai bune filme”

Vizionarea filmului „Jocurile Foamei” face parte din seria de întâlniri “Prietenii TVR 2 văd primii cele mai bune filme”. Campania a debutat în luna iunie a anului trecut la avanpremiera filmului „Pinguinii d-lui Popper” şi a continuat în august cu „Planeta Maimuţelor”, septembrie cu „Johnny English… se întoarce!", octombrie cu „În timp”, noiembrie cu „Metodă periculoasă”, în decembrie cu „Alvin şi veveriţele: Naufragiaţi”. La începutul acestui an au avut loc premierele filmelor “Avem un ZOO” (ianuarie) şi „Star Wars – Episodul 1: Ameninţarea Fantomei – 3D” (februarie). Şi în 2012, Televiziunea Română organizează noi evenimente în cadrul cărora prietenii TVR 2 vor fi primii care vor vedea cele mai bune filme.

Bucuresti

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *