metalshow

Matinalii Nicolle si Alex consiliati de Mihaela Radulescu

Dani in direct cu Mihaela

„Liber la vacanţă”, matinalul difuzat de postul Antena 1 de luni până vineri de la ora 8.00, a avut astăzi, vineri 23 iulie, un invitat special. În calitate de musafir principal, Mihaela Rădulescu nu a venit cu mâna goală, ci cu mai multe cadouri atât pentru cei de acasă, cât şi pentru cei doi prezentatori.

Pentru Nicolle şi Alex, întâlnirea a fost într-adevăr de bun augur pentru că Mihaela a dorit să le împărtăşească câteva dintre secretele succesului ei. După primul compliment referitor la frumuseţea şi tinereţea celor doi, Mihaela a încercat să le explice că frumuseţea este necesară, dar nu şi suficientă şi că trebuie să demonstreze că sunt talentaţi, deştepţi şi foarte pregătiţi.

Sfaturile nu s-au terminat însă aici. „Nu mai vorbi toată ziua de iubitul tău” i-a sugerat Mihaela lui Nicolle. Pentru acestă afirmaţie, Mihaela a venit bineînţeles şi cu o foarte argumentată justificare. Fosta vedetă a postului Antena 1 a povestit despre un cuplu de prezentatori de la un matinal din America care timp de 30 de ani au jucat pentru telespectatori dorinţa de a fi împreună. Din studiile efectuate se pare că acest lucru atrăgea telespectatorii chiar daca cei doi prezentatori nu au fost niciodată împreună. “Oamenii păstrează un soi de mister chiar dacă au acasă o viaţă personală. Trebuie să lăsăm telespectatorii să viseze” susţine Mihaela Rădulescu din vasta experienţă acumulată pe parcursul anilor.

Cât despre celebritatea pe care matinalii şi-o doresc, Mihaela a oferit un răspuns foarte motivant pentru cei care aspiră la statutul de vedetă. „Există o grămadă de bucurii şi avantaje în celebritate. Trebuie să fii idiot să te îngreuneze celebritatea. E foarte frumos, îţi hrăneşte toate vanităţile, îţi dă o aură care poate în puţine alte ipostaze ai avea-o. Există categoric şi minusuri dar care în nici un caz nu doboară plusurile. Dacă ai un psihic sănătos şi dacă îţi place ceea ce faci eu sunt convinsă că celebritatea iţi e de folos.”

Mihaela a ţinut să menţioneze şi faptul mai puţin îmbucurător că după nişte ani poţi ajunge să te saturi şi devii mult mai selectiv. Acum vedeta poate refuza câte două trei apariţii pe lună, alegând doar ceea ce-i place, ceea ce i se pare diferit. Cum a fost şi cazul interviului pe care l-a luat iubitului ei Dani.

„Majoritatea interviurilor care se iau acum, cel puţin în presa scrisă, se iau pe mail sau la telefon. Nu au acelaşi farmec. Vina este şi a vedetelor nu numai din dulcea lene a jurnalistului. Farmecul e să vezi omul. Daca pot să mă laud de ceva după atâţia ani de intervievat oameni şi de stat faţă în faţă cu ei, cred că am devenit un bun cunoscător al omului într-un timp foarte scurt. Am invăţat să descifrez omul”.

Surpriza zilei pentru Mihaela a fost telefonul pe care l-a primit în direct de la subiectul interviului şi anume Dani. Pentru cei de acasă, Mihaela a venit cu premii spectaculoase, oferind mai multe excursii la Monaco. Extragerea câştigătorilor, clienţi ai magazinelor de hăinuţe pentru copii pe care Mihaela le-a deschis în ţară, a avut loc în această dimineaţă în cadrul matinalului „Liber la vacanţă”. Un alt concurs în care Mihaela va avea un rol important este selecţia celor mai frumose poveşti de dragoste primite de la telespectatorii Antena 1.

Bucuresti, 23.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *