free download 78 travel guides written by experts

Matinalii de la PatruLA 21 isi fac vacanta unde le-au spus ascultatorii:

au sarit in trenul spre Brasov imediat dupa emisiunea speciala de azi, din Gara de Nord

Matinalii de la PatruLA 21 s-au lăsat pe mâna ascultătorilor și au plecat, astăzi, în vacanță, într-o destinație aleasă, în direct, de ascultătorii Radio 21! Ultima ediție de anul acesta a emisiunii matinale s-a desfășurat într-un loc inedit: Vlad Craioveanu, Manuel Dinculescu, DJ Andi și Orlando au făcut emisiunea pe un peron al Gării de Nord din București, printre românii care plecau, astăzi, spre casele lor, pentru a-și petrece Crăciunul alături de familie.

Manuel Dinculescu a anunțat live, la radio, destinațiile trenurilor care plecau din gară după ora 10:00, la finalul emisiunii, iar ascultătorii au decis unde vor pleca matinalii votând pe pagina de Facebook Radio 21 și prin SMS. Destinația aleasă de ascultători a fost Brașov, așa că imediat după emisia live, matinalii au sărit în trenul spre Brașov și s-au făcut nevăzuți!

„Băieți, mergeți voi la Brașov! Pe mine cineva m-a trimis la origini, așa că mă sui în trenul de la 9 și 20, spre Craiova!” a spus Vlad Craioveanu, râzând în hohote. „Bine că nu ne-au trimis la Caracal!” a exclamat Manuel Dinculescu, în timp ce se urca în tren.

Până la plecarea lor însă, matinalii s-au distrat de minune în Gara de Nord și au premiat o tânără care a reușit să imite cel mai bine vocea care anunță mersul trenurilor, au împărțit kit-uri de călătorie cu mâncare de drum, pernuță de gât, suc, cărți de joc și integrame, iar concursul PE RON de pe peron le-a adus bani de drum norocoșilor care au știut răspunsurile corecte la întrebările matinalilor. În plus, cei care „au schimbat macazul” luna aceasta, adică au schimbat prefixul vârstei au fost și ei premiați.

PatruLA 21 revine la radio, în formație completă, pe 13 ianuarie 2014. Până atunci însă, ascultătorii Radio 21 au parte de un program special. De Sărbători, vor asculta cele mai tari momente ale anului din emisiunile PatruLa 21 și Request 629 cu Liviu Hodor și Cristi Stanciu, precum și super-hit-urile anului 2013.

În noaptea de Revelion, Radio 21 sparge difuzoarele cu cel mai cool playlist, conceput de Djii Radio 21 special pentru petrecerea incendiară dintre ani: New Year’s Party 2014!

Bucuresti, 20.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *