free download 78 travel guides written by experts

Matinalii de la „Neatza cu Razvan si Dani” pregatesc o mega petrecere in pijamale

La şase ani de Neatza, Răzvan, Dani şi gaşca veselă vor da o petrecere în pijamale. Muzica bună, surprizele şi spiritul de sărbătoare vor fi ingredientele care vor umple dimineaţa de mâine de la ora 8:00, la Antena 1.

Pijamelele vor fi dress code-ul în ediţia aniversară, astfel că, Roxana Ionescu, Flavia Mihăşan şi Anca Martin îi vor impresiona pe telespectatori cu ţinutele în care dorm. Răzvan, Dani şi Cătălin Oprişan promit să nu se lase mai prejos şi să-şi aducă în platoul emisiunii botoşii preferaţi. Vlăduţ „ameninţă” şi el că se va întrece pe sine în ale bucătăriei, pregătind cele mai savuroase reţete.

Printre cei care vor întreţine atmosfera cu muzică bună, vor cânta „La mulţi ani!” şi se vor bucura alături de întreaga echipă se numără Smiley, Dj Sava şi Dj Rynno.

După ce vremea le-a dat planurile peste cap lui Răzvan şi Dani care plănuiseră o petrecere aniversară de şase ani în oraşul natal, alături de prietenii din copilărie, colegii de şcoală şi profesorii lor, vor organiza mâine, 31 ianuarie, de la ora 8:00, o ediţie specială în care cuvântul de lege va fi „distracţia”.

Bucuresti, 30.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *