free download 78 travel guides written by experts

Matasaru si Enache intervin in cazul social din comuna Barnova

Candidatul la Camera Deputatilor al Aliantei PSD+PC pe colegiul nr. 2 Tomesti, Daniel Matasaru si candidatul la Senat Marian Enache au intervenit in cazul social semnalat de presa ieseana in comuna Barnova. Este vorba de o familie formata din 6 surori si 9 frati, ai caror parinti au decedat si care au dificultati serioase din punct de vedere social. In chiar ziua aparitiei cazului in presa, Daniel Matasaru s-a deplasat in satul Todirel din comuna Barnova, impreuna cu primarul PSD al comunei, Constantin Popa si au facut o vizita la domiciliul minorilor. Dupa doua zile, acestia s-au intors la familia Rusu impreuna cu o echipa de tineri voluntari si le-au adus acestora alimente, ulei, fructe proaspete, detergenti, dulciuri, hainute si rechizite pentru scoala.
 
„Impreuna cu domnul Marian Enache, am decis sa ne implicam in acest caz care ne priveste direct pentru ca se afla intr-un sat din colegiul in care amandoi candidam. Este un semn ca soarta celor multi si necajiti ne intereseaza si un gest de omenie. O dovada ca „Mai bine pentru cei multi!” nu reprezinta  doar un slogan de campanie, ci fapte concrete si un alt mod in care politicieni romani inteleg sa reactioneze la problemele celor care ii aleg.” – a declarat Daniel Matasaru, candidat la Camera Deputatilor.

La propunerea candidatilor Aliantei PSD+PC, primarul comunei Barnova, Constantin Popa, va face demersurile necesare pentru a asigura minorilor din familia Rusu si lemnele de foc pentru aceasta iarna.

Bucuresti, 16.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *