Kinodiseea

Masurile anticriza propuse de guvern pe masa Guvernului Privat, la The Money Channel

Planul de masuri anticriza propuse de guvern va fi discutat astazi de reprezentantii mediului de business, membrii ai Guvernului Privat, la The Money Channel, incepand cu ora 17:15.

Postul de televiziune lanseaza, incepand din aceasta saptamana, o noua serie de emisiuni “Guvernul Privat”, ce isi propune sa faca retrospectiva solutiilor propuse de reprezentantii comunitatii de business in dezbaterile de “Guvern Privat”, desfasurate si organizate de cotidianul de afaceri Business Standard. Dezbaterea de astazi pune fata in fata solutiile propuse de comunitatea de afaceri din Romania si planul anticriza propus de guvern.

Invitatii lui Dan Suciu, realizatorul emisiunii, sunt Dan Schvartz, managing partner la Scot&Company, Radu Tudorache, director NewArch Investments si Razvan Ilie, redactor sef adjunct Business Standard.

Guvernul Privat este un braimstorming initiat in septembrie 2008 de Business Standard pentru găsirea de solutii de catre reprezentanti ai mediului de afaceri, asociatii patronale si investitori la probleme majore din societatea si economia romaneasca.

Proiectul a fost structurat pe urmatoarele teme de discutie: infrastructura, educatie-piata muncii, sanatate, turism, fiscalitate, administratie publica, mediu-energie, agricultura, decalajul rural-urban si cercetare-dezvoltare. Acestea au facut obiectul unor dezbateri in grupuri de lucru specializate, alcatuite din oameni de afaceri, top manageri, consultanti si experti din societatea civila. Din programul campaniei nu au lipsit interviurile directe cu reprezentantii mediului de afaceri romanesc, organizarea de dezbateri televizate pentru fiecare dintre probleme sau identificarea consensuala a solutiilor si a unui plan real de implementare a acestora. Concluziile dezbaterilor gazduite de Business Standard si Money Channel vor fi cumulate într-un document care va fi pus pe masa actualului executiv.

Solutiile propuse de membrii Guvernului Privat, detalii despre proiect si participantii la dezbateri pot fi gasite pe www.guvernulprivat.ro. Tot aici puteti urmari dezbaterile de la The Money Channel pe temele: mediu-energie, sanatate, educatie-piata muncii, infrastructura, finante-fiscalitate, agricultura si administratie publica.

The Money Channel va difuza emisiunea „Guvernul Privat” in fiecare joi, la ora 17:15.

Bucuresti, 05.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *