free download 78 travel guides written by experts

MasterChef – 20 de editii pe primul loc in topul audientelor

MasterChef, cel mai urmărit show culinar din România a împlinit aseară 20 de ediţii de succes, în care a fost pe primul loc în topul audienţelor.

Ediţia de luni a fost una plină de surprize şi momente emoţionante pentru toţi concurenţii, care însă au fost nevoiţi să facă faţă presiunii concursului.

2,000,000 milioane de telespectatori au stat in faţa televizoarelor pe întreaga durată a emisiunii pentru a le urmări evoluţia celor rămaşi în competiţie. Minutul de maximă audiență de la 20:56 a adus aproape 3 milioane de români în fața televizoarelor.

Emisiunea de ieri a înregistrat 11.1 puncte de rating și 24.0% cotă de piaţă în intervalul de difuzare 20:30-22:30, pe publicul comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani. Următorul post clasat a obținut 6.1 puncte de rating și 13.3% share pe această categorie.

La nivelul publicului din mediul urban, MasterChef s-a clasat tot pe primul loc cu 9.1 puncte de rating și 16.9 % share. Postul de pe locul secund a înregistrat o audiență medie de 8.0 puncte de rating și 14.9 % share.

La nivel național, PRO TV rămâne și de această dată lider, cu o audiență medie de 10.6 puncte de rating și 19.6 % share, în timp ce locul doi a obținut 7.7 puncte de rating și 14.3 % share.

Pe parcursul celor două ore de spectacol culinar, în spatele zâmbetelor, concurenţii au încercat să-şi ascundă emoţiile, care pe alocuri i-au copleşit de-a lungul probelor de foc.

Emisiunea a debutat cu proba Cutia misterelor, al cărei ingredient principal a fost oglinda. Cei 7 rămaşi în competiţie au gătit preparate care le-au oglindit personalitatea. A fost o probă inedită deoarece cei care au jurizat farfuriile au fost chiar membrii familiilor acestora. Rudele lor au avut responsabilitatea de a gusta fiecare preparat şi de a spune care a fost cel mai bun, cel mai slab şi care aparţine apropiatului lor.

La finalul probei, Alexandra şi Rasty au ieşit învingători cu număr egal de voturi, iar cele mai slabe farfurii au fost votate cele ale lui Tudor şi Patriciei. Însă, ultimul cuvânt a fost cel al chefilor. Ei au gustat cele mai bune două preparate şi au decis: Alexandra a fost declarată câştigătoare şi a avut avantajul de a petrece timp preţios cu o persoană dragă.

Pentru restul concurenţilor provocarea a continuat şi au exersat încă o dată munca în echipă, dar de data aceasta puţin diferit: alături de câte un membru al familiei lor.

Unii dintre ei au făcut faţă presiunii şi proba s-a dovedit a fi una norocoasă, însă Patricia şi Rasty nu au avut foarte mult noroc, preparatele lor nu au convins, aşa că au intrat la testul sub presiune, care s-a desfăşurat sub forma unui joc pe 3 nivele, în care cel care a obţinut cel mai mare punctaj a rămas în concurs.

Primul nivel a avut loc la bancul 3 de lucru şi a constat în prepararea unui fel de mancare în doar 10 minute. Rasty a dat dovadă de puţin mai multă creativitate şi a câştigat. Cei doi concurenţi au trecut la cel de-al doilea nivel, la bancul de lucru cu numărul 2. Aici, ei au avut la dispoziţie 15 minute pentru a găti un preparat spectaculos. De data aceasta Patricia a dovedit că merită să rămână în competiţie.

Pentru nivelul 3 al testului sub presiune, Rasty şi Patricia au fost nevoiţi să se încadreze în 20 de minute pentru a pregăti o farfurie MasterChef cu ingredientele găsite la banc. Patricia a câştigat şi de această dată şi a rămas în concurs. Rasty şi-a dat jos şorţul şi a părăsit competiţia MasterChef.

În ediția de astăzi, lupta din bucătăria MasterChef ia o întorsătură unică în istoria show-ului din România!

O bucătărie, șase concurenți, 50.000 de euro sunt cifrele care descriu în acest moment competiția pentru titlul MasterChef. Emoțiile sunt din ce în ce mai mari, iar concurenții din ce în ce mai aprigi și hotărâți în probele concepute de cei trei chefi!

Ediţia de marți va debuta cu o nouă probă Cutia misterelor. O cutie cu totul și cu totul specială, cu patru ingrediente unice care nu au mai fost folosite până în prezent în edițiile MasterChef! Cei șase concurenți rămași în lupta pentru marele premiu vor fi uimiți de ingredientele unice, dar totodată atât de cunoscute. În urma probei, niciunul din concurenți nu va fi eliminat.

Concursul a continuat cu o probă pe echipe în care concurenții au extras bilete pentru a afla echipa pe care o vor forma. Proba intitulată SUNT ROMÂN va provoca concurenții să prepare un tip de mâncare românesc, sub o interpretare inedită marca MasterChef. Echipa câștigătoare va avea un avantaj extrem de important pentru proba următoare: fiecare din cei doi membrii va fi căpitan de echipă.

Ultima probă a ediției va continua în deplasare, la Conacul Bellu, unde echipa roșie și cea albastră vor găti pentru zeci de copii talentați. Află ce echipă va căștiga proba cu cei mai sinceri critici culinari, marți de la 20:30, numai la PRO TV!

Urmăreşte în fiecare săptămână MasterChef, competiţia culinară în care doar cei mai talentaţi fac faţă probelor de foc la care sunt supuşi.

MasterChef – Prinde gustul competiţiei, la PRO TV!

Bucuresti, 09.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *